10 hanorace multicolore, de damă

Hanoracele sunt, din punctul meu de vedere, cele mai confortabile piese vestimentare, perfecte pentru a-ți completa ținutele casual, de stradă. Asta și datorită faptului că în adolescență și, pentru o bună perioadă de timp, în facultate nu prea reușeam să mă despart de ele. Ținuta perfectă: o pereche de blugi, niște adidași, un tricou și un hanorac. Those were the days!  Acum sunt cică mai serioasă , lucrez deja de cățiva anișori buni într-un birou și e normal ca în garderobă să predomine hăinuțele business și elegante.

M-am bucurat să văd că în ultimii ani moda a înclinat balanța în favoarea ținutelor relaxante, lejere și că articolele sport au fost introduse și în alte stiluri vestimentare. Am încercat să combin stilurile în diferite momente ale zilei, dar am realizat repede că asortarea pantofilor cu toc cu un hanorac nu prea se pliază cu stilul meu. Ținutele sunt totuși drăguțe și îmi place să le văd pe alte domnișoare, eu voi rămâne însă la prima mea dragoste: hanoracul cu glugă și adidași.

Ți-am pregătit mai jos și 10 modele de hanorace de damă, multicolore, pe care le-am găsit în magazinele mele online preferate.
Dacă și ție îți plac, dă click pe poze ca să vezi cât costă și de unde poți să le cumperi.

Hanorac Next

Hanorac Pepe Jeans

Hanorac Adidas

Hanorac Next

Hanorac Everlast

Hanorac Adidas

Hanorac Nike

Hanorac BOOM

Hanorac Only

Hanorac Tally Weijl

Cam atât pe ziua de azi! Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura 


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *