10 idei de cadouri sub 100 de lei

🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

Azi am căutat în magazinele online produse pentru sufletul meu, produse pentru răsfăţul meu personal şi cu care să-mi înveselesc casa. Astfel, am făcut o listuţă cu 10 idei de cadouri (pentru mine 🙂 ) sub 100 de lei.

unt tbs

  • Set 5 pensule pentru machiaj ECOTOOLS ⇒ vezi preţ

set-5-pensule-ecotools

  • Set 4 coastere din ceramică Sass & Belle ⇒ vezi preţ

coastere sass

music

  • Cană din porţelan Follow your dreams ⇒ vezi preţ

 

cana-din-portelan

extra

eyeliner-creme-308-noir-elegant

  • Ser 5 săruri de baie Cloudy Colors ⇒ vezi preţ

saruri 5

portfard

Mango

Pentru baie, am ales setul de 5 săruri în formă de prăjiturele de la Cloudy Colors ce conțin mai multe uleiuri esențiale precum cele de patchouli, ylang ylang sau lavandă și setul de 4 mini creme de corp de la The Body Shop cu shea, ulei de măsline, nucă de cocos și ciocolată. Mai că-mi vine să le mănânc! 😛

În bucătărie prefer articole colorate, așa că am ales cele 4 coastere de la Sass & Belle și cana Follow your dreams. Câteva mesaje motivaționale citite dis-de-dimineată în timp ce-mi beau cafeaua, cu siguranță mă vor face să-mi încep ziua gândind pozitiv.

Perna cu mesaj îmi place foarte mult, se potrivește perfect în orice colț din apartament. Setul de 5 pensule ECOTOOLS, eyeliner-ul 100% natural de la Couleur Caramel și oja de la Dior vor încăpea perfect în unul din cele două portfarduri: Disaster sau Mango.

Acestea nu fac parte neapărat din wishlist-ul pentru sărbători, dar dacă tot mai sunt 2 săptămâni până la Crăciun, recunosc că aş fi încântată dacă aș găsi o parte din ele sub brad.

🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

 

 


by

Tags:

Comments

Leave a Reply