10 jachete de tranziţie (vară/toamnă) sub 150 lei

Tranziţia de sezon e super dificilă, mai ales cea de vară-toamnă, când vremea devine enervant de capricioasă. Dimineața, când ne îndreptăm spre muncă, simțim aerul de toamnă și căutăm soarele, în timp ce după amiază ne ascundem la umbră. Încă nu este momentul nici să punem hainuțele de vară deoparte, dar nici să ne înfofolim, ci să căutăm o soluție de mijloc, fără să renunțăm la piesele noastre vestimentare preferate.

Astfel, putem apela cu încredere la o jachetă din denim, imitație de piele sau tricot, pe care să o ascundem într-o geantă supradimensionată, și să ne folosim de ea când vremea devine răcoroasă.

Poartă o jachetă peste rochia de vară lejeră din mătase sau voal și ia-ți pantofii sport pentru o ținută relaxată.  Jacheta din imitație de piele arată minunat peste o bluză înflorată sau de dantelă. Încalță-te cu o pereche de pantofi stiletto pentru un look senzațional. Jacheta din denim este o piesă vestimentară care nu trebuie să ne lipsească din garderobă. Se asortează foarte ușor și ne asigură confort în orice situație. Poart-o cu o fustă maxi fluidă și cu un top uni pentru o ținută casual ideală.

Mai jos găsești selecția mea de 10 jachete pe care le-am găsit în magazinele online. Dacă îți plac, dă click pe poze să vezi cât costă și de unde poți să le cumperi!

[one-half-first]

Bonprix[/one-half-first]
[one-half]

Vero Moda[/one-half]

[one-half-first]

[one-half-first]

VILA[/one-half-first]
[one-half]

VILA[/one-half]

[one-half-first]

Vero Moda[/one-half-first]
[one-half]

b.young[/one-half]

[one-half-first]

Top Secret[/one-half-first]
[one-half]

HAILY’S[/one-half]

[one-half-first]

MANGO

[/one-half-first]
[one-half]

Forever21[/one-half]

Eu îți mulțumesc pentru vizită!

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day!

Citește și:

featured image: http://www.tofros.com/


Posted

in

by

Tags: