10 perechi de pantaloni scurți super funky


Toată lumea spune că începând din august vine canicula. C-o fi adevărat, că n-o fi adevărat, tot trebuie să avem în garderobă macar o pereche de pantaloni scurți. Nici nu știi când dă căldură peste tine și te prinde nepregătită. Adevărul este că vară aceasta vremea a fost super capricioasă. Ba a plouat, ba a fost înnourat, ba era cald și soare dar cu temperaturi scăzute care nu mi-au permis să-mi pun nici măcar o rochiță, d’apăi o pereche de pantaloni scurți.

Acum o sută de ani, când eram tânară şi complexată 🙄, nici nu concepeam să-i port. Ce e drept, nici nu prea aveai de unde să alegi, selecţia din magazine fiind super limitată. Dacă îţi cumpărai o pereche de pantaloni scurţi de la buticul din centrul oraşului, riscai să mai dai, seara la promenadă, peste încă vreo 5 domniţe cu acelaşi model. Eh, acum însă, dacă vrei musai să fi unicată ai destule variante. Sunt multe magazine online şi din România şi din străinatate de unde îţi poţi alege modeul cu ţesătura şi croiala perfectă.

E clar că focusul va fi pe picioare dacă ne alegem o ţinută cu pantaloni scurţi, aşa că este indicat să purtăm în partea de sus articole vestimentare cât mai decente, fără decolteu, eventual fără braţe dezgolite. Îi poți combina cu jachete colorate luminoase, hanorace delicate sau bluze asimetrice. Poartă o pereche de pantaloni scurţi clasici, cu talie înaltă, alături de nişte saboţi cu toc mediu, o cămaşă masculină albă şi o geantă statement. Pantalonii scurţi din materiale vaporoase sunt cea mai stylish soluţie pentru o ţinută actuală de petrecere. Mai ales dacă alegi să îi porţi împreună cu o pereche de pantofi cu toc kitten şi o camaşă cu guler ridicat.


[one-half-first]

[/one-half-first]
[one-half]

[/one-half]


[one-half-first]

[/one-half-first]
[one-half]

[/one-half]


[one-half-first]

[/one-half-first]
[one-half]

[/one-half]


[one-half-first]

[/one-half-first]
[one-half]

[/one-half]


Zilele trecute mi-am clătit ochii prin magazinele online din ţară, și am dat peste câteva perechi de pantaloni scurți super funky.

Le găsești mai jos, iar dacă îți plac, tot ce trebuie să faci este să dai click pe poze ca să vezi cât costă și de unde poți să le cumperi.


Pantaloni scurţi Violet Kiss – Answear


Pantaloni scurți Ornate Print Woven Shorts – Forever 21


Pantaloni scurţi Pretty Girl


Pantaloni scurţi – Motivi


Pantaloni scurţi Tompy


Pantaloni scurţi – Maxine


Pantaloni scurţi Stripes Vibes – Answear


Pantaloni scurţi Ornate Print Woven – Forever 21


Pantaloni scurţi – Maxine


Pantaloni scurţi tip fustă – SunShine


Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!✌

&

❤

,
Laura


Te-ar putea interesa și:

featured image: https://www.paledivision.com


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *