12 modele de espadrile de vară

Fără a neglija pantofii stiletto, adoraţi de orice fashion lover, espadrilele şi-au dobândit în colecţiile noastre de încălţăminte statutul de “must have”.

Uşoare şi super confortabile, espadrilele te duc imediat cu gândul la vacanţa de vară. Din piele sau pânză, închise sau cu călcâiul deschis, colorate sau simple, cu talpă subţire sau groasă, espadrilele se numără printre cele mai folosite modele de încălţaminte de vară.

Espadrilele din dantelă sau cele înfrumusețate cu accesorii metalice, pietre sau paiete nu trebuie neglijate, aceastea devenind perfecte pentru ţinutele relaxante de seară.


Espadrilele pot fi găsite în modele şi culori variate, astfel încât nu îţi va fi deloc greu să găseşti perechea potrivită pentru tine. Dacă ai nevoie de inspiraţie, te invit să arunci o privire şi peste cele 12 modele de espadrile pe care le-am găsit în magazinele online.

Espadrile Lazaro

Espadrile Nana-BlueCam atât pe ziua de azi! Mă poţi urmări şi pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
Laura

Te-ar putea interesa și:

featured image: http://fashion-agony.com

Comments

Leave a Reply