4 produse Oriflame ce nu-mi lipsesc niciodată din portfard

De ce folosesc produsele Oriflame? În primul rând pentru că acestea nu sunt testate pe animale, în al doilea rând pentru că o parte din vânzări este donată instituţiilor caritabile şi bineînţeles pentru că sunt naturale şi garantate, iar din punctul meu de vedere raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

 

4 produse de makeup Oriflame ce nu-mi lipsesc niciodată din portfard:

 

1. Trusa pentru sprâncene

Trusa compactă e super easy de folosit şi îţi pune la dispoziţie tot ceea ce ai nevoie, pentru a obţine sprâncene perfect definite, cu finisare naturală. Conţine 2 nuanţe de fard pentru sprâncene, ceară pentru fixare şi 2 aplicatoare.

Trusa o poţi comanda la 39.90 lei, dar cam o data la 2-3 campanii o găseşti şi la 27.99 lei.

32031

 

2. Gelul colorat pentru sprâncene

Culoare luxoasă şi rezistentă, precum şi modelare pentru sprâncenele tale. Formulă lejeră ce conţine provitamina B5, pentru hidratare şi efect amplificat de volum. La doar 29.90 lei, este disponibil în două nuanţe: Blonde şi Brown. Vă garantez că nu încarcă deloc sprâncenele, eu îl folosesc dupa aplicarea fardului de mai sus. La reducere îl găsiţi la 17.99 lei.

31430.png

 

3. Baza pentru machiaj cu efect de uniformizare Giordani Gold

Baza mătăsoasă desăvârşeşte aspectul tenului şi prelungeşte rezistenţa machiajului. Netezeşte, micşorează aspectul porilor, estompează liniile fine şi conferă luminozitate*â. Se aplică sub fondul de ten, pentru un machiaj impecabil, de durată. Cu extract luxos de orhidee. Preţ: 59.90 lei

 

4. Perlele bronzante Giordani Gold

Acesta produs costă în mod normal 69,90 lei, recomandarea mea este să urmăreşti ofertele Oriflame. Îl poţi achiziţiona cu 49.99 lei. Eu folosesc nuanţa Natural Radience, care conţine şi perluţe rose. Celelalte nuanţe mi se par puţin prea dure pentru tenul meu.

 

Dacă ai prietene, colege sau cunoştinţe care se ocupă cu distribuirea produselor Oriflame, roagă-le să-ţi arate catalogul şi cu siguranţă vei descoperi oferte de nerefuzat.

Iar dacă vrei să beneficiezi de reduceri şi mai mari şi de câteva cadouaşe, te poţi înscrie chiar tu.
Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de aici.
Tu decizi cât şi când vrei să comanzi, fără restricţii şi fără riscuri.

 


Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura


Te-ar putea interesa și:


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 responses to “4 produse Oriflame ce nu-mi lipsesc niciodată din portfard”

  1. […]        4 produse Oriflame ce nu-mi lipsesc niciodată din portfard […]

  2. […]        4 produse Oriflame ce nu-mi lipsesc niciodată din portfard […]

  3. […]        4 produse Oriflame ce nu-mi lipsesc niciodată din portfard […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *