5 cămăși albe atipice din magazinele online

Hey, girls! ❤

Azi vreau să vă arăt ce cămăși albe simpatice am găsit în magazinele online. Și nu vorbesc despre clasicele cămăși rigide de birou, care ne-au inundat la un moment dat garderoba, nouă celor care lucrăm în mediul corporatist de ani buni, ci despre cămășile atipice: asimetrice, cu volane, fundițe sau croite larg.

Din câte am văzut prin magazinele și revistele de modă online, cămașa albă atipică este una dintre piesele vedetă a perioadei actuale și poate înlocui cu succes cămașa office tradițională mai ales în mediile de business permisive vestimentar.

Primul gând care mi-a trecut prin minte când am văzut o cămașă asimetrică, în genul celei de la Zee Lane, de mai jos, a fost că mi-ar fi destul de dificil să o port la birou, și nu m-aș simți prea confortabil în ea. Probabil de la nasturii plasați pe spate.
Zărind-o însă în ținutele mai multor domnișoare, în diferite combinații, parcă, parcă aș ieși foooarte puțin din zona mea de confort și i-aș da o șansă. 🤔

Alt model care mi-a atras atenția și care îmi place mai mult decât cel de la Zee Lane, este cel de pe Nouriso: cămașa cu mâneci lungi care se prinde la spate cu fundă, pe care aș purta-o fără niciun dubiu! Probabil într-o zi de vineri, bineînțeles cu un sacou deasupra, pe care să-l dau jos dacă am vreo întâlnire cu fetele în oraș după program. De asemenea pentru timpul liber s-ar potrivi foarte bine cu o pereche de blugi skinny și cu o pereche de ghete sport Nike Air Force 1.

Concluzia: cămășile albe atipice sunt super dăguțe, ținutele în care pot fi integrate fiind foarte plăcute vizual. Voi lăsa totuși achiziția lor pe mai încolo, după ce mă satur de căutat și cumpărat pulovere. 😊

Vezi aici 5 modele de cămăși albe din magazinele online.
Dacă îți plac, dă click pe poze ca să vezi cât costă și de unde poți să le cumperi.


Cămașă albă Medicine – Dark Bloom

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


Cămașă cu terminație asimetrică Zee Lane

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


Cămașă albă cu umeri expuși Jacqueline de Yong

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


Cămașă albă asimetrică Denia

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


Cămașă albă R edition

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


Eu vă mulțumesc pentru vizită și vă invit să vă înscrieți la Newsletter, sau să mă urmăriți pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura

featured image: http://www.montrealgazette.com


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *