5 modele de botine negre cu vârf ascuțit și toc comod

Nu sunt deloc pregătită pentru venirea frigului însă trebuie să fiu realistă… am trecut deja de jumătatea lunii septembrie și vremea se răcește pe zi ce trece. În curând vom face loc prin ținute și pentru îndrăgitele botine, care nu trebuie să ne lipsească în acest sezon din garderobă, indiferent dacă alegem să le purtăm la serviciu sau cu rochia noastră preferată în weekend. Deși mi-au făcut cu ochiul încă de anul trecut, botinele cu vârf ascuțit par a fi mai trendy abia în această toamnă.

Cănd ne alegem botinele de zi cu zi, trebuie să ținem cont de anumiți factori:

Tocul: dacă ești o persoană activă și circuli mult pe jos, alege botine cu un toc gros mic sau mediu. Sunt super comode și versatile întrucât se pot intrega în orice ținută, de la office la elegantă.

Materialul: dacă nu vrei să dai gaură în buget, alege botine confecționate din imitație de piele. Poți găsi în magazine botine ieftine realizate din imitație de piele de o calitate bună, dar citește cu atenție descrierea produsului și review-urile.

Culoarea: din fericire, există botine în nenumărate combinații de culori care să satisfacă toate gusturile. Ține cont de culorile din garderoba ta când le alegi, și nu te lăsa luată de val. E păcat să te bucuri doar pe moment de ele și să le dai uitării într-o cutie.


[one-fourth-first][/one-fourth-first]
[one-fourth][/one-fourth]
[one-fourth][/one-fourth]
[one-fourth][/one-fourth]


Se aude o vorbă cum că în ultimii ani toamna e prea scurtă în România pentru încălțări plictisitoare, dar ce să fac dacă nu-mi pot lua ochii de la clasicele botine negre. Recunosc că mi-ar plăcea și-o pereche roșii sau gri deschis poate chiar și argintii, dar sinceră să fiu nu prea aș avea unde să le port, mai ales că-mi împart timpul între job-sală-acasă. Așa că am intrat în magazinele online și am căutat botine negre cu vârf ascuțit și toc comod. Am făcut o mini-selecție de 5 modele, pe care o găsești mai jos.

Dacă îți plac, dă click pe poze să vezi cât costă și de unde poți să le cumperi!


Botine negre decupate Miss Selfridge cu vârf ușor ascuțit, realizate din material textil rezistent cu aspect de piele întoarsă. Au ținte și catarame aurii, decupaje discrete. Dimensiunea tocului: 5 cm.

[one-half-first]

[/one-half-first]
[one-half][/one-half]


Ghetele Alcott cu vârf ascuțit sunt realizate din material textil catifelat. Se închid cu fermoar lateral. Dimensiunea tocului: 4,5 cm.

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


Am scăpat, “din greșeală”, în mini-selecție și o pereche cu botine cu toc mai înalt, dar tot comod, zic eu! 😁

Botine negre cu vârf ascuțit Riza cu decupaje, din imitație de piele. Dimensiune toc: 9 cm.

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


Botine negre cu vârf ascuțit Rainbow din imitație de piele, model slip on, prevăzute cu toc comod de 4,2 cm.

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


Botine negre cu vârf ascuțit Marja – Vagabond confecționate din piele naturală, cu spatele călcâiului rigidizat. Dimensiunea tocului: 5 cm.

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


Eu îți mulțumesc pentru vizită!

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day! 

Citește și:


Posted

in

by