6 costume de baie superbe pentru vară 😍

Hey, ladies! A venit iar vara! Şi din nou ne confruntăm cu o super problemă! 😅 Ce costum de baie purtăm la plajă!? Nu contează faptul că şifonierele sunt pline de costume baie adunate de-a lungul anilor. Acestea nu mai reprezintă niciun interes. Ne trebuie musai unul nou-nouţ!

Concediul se apropie cu paşi repezi şi tu încă nu ţi-ai ales costumul de baie? Atunci te invit să arunci un ochi şi pe cele 6 modele de mai jos, atent selecţionate din magazinele online. Cine ştie, poate îţi vei găsi costumul de baie perfect!


Dacă vrei să respecţi tendinţele şi consideri că un costum din două piese nu ţi potriveşte, atunci eu îţi recomand acest costum de baie întreg, cu pattern în dungi, de la Undiz, pe care îl găsești pe answear.ro. Îmi place, în primul rând, pentru că este în dungi şi ştim, bineînţeles, că acestea subţiază 😊. Iar combinaţia de culori este superbă şi perfectă pentru vară.


Următorul costum de baie este de la Desigual şi este format din două piese. Ceea ce îmi place la acest brand sunt combinaţiile îndrazneţe de culori şi pattern-urile care te umplu de energie. Acestea m-au făcut să îndragesc imediat acest costum de baie. Modelul îl găseşti pe fashiondays.ro, dar ai grijă! Sutienul şi slipul se vând separat! Sutienul îl găseşti aici, iar slipul aici.


Următorul costum de baie l-aş fi pus cu siguranţă pe lista de cumpărături, dacă m-ar fi înzestrat şi pe mine bunul Doamne-Doamne cu o cupă D. 😅 Ce m-a atras la el a fost nuanţa de vişiniu, dar nu prea am fost încântată de broşă. Însă am citit mai cu atenţie descrierea lui şi am aflat că broşa este detaşabilă, deci poţi să o scoţi liniştită şi să o păstrezi pentru o altă ocazie.


Mi-a plăcut costumul acesta întreg, cu volane, fooooarte mult. Îl văd foarte potrivit pentru o petrecere la piscină, după ce te-ai întors din concediu şi eşti deja bronzată uniform. Mai pe seară îţi pui o pereche de pantaloni lejeri de vară, şi astfel poate deveni un top foarte fancy.

Atenţie la mărimi şi la timpul de livrare.


Câââât este de simpatic acest costum de baie!!! 😍❤ Îmi plac culorile şi faptul că slipul poate fi purtat atât pe faţă, cât şi pe dos, iar talia poate fi rulată. Un costum de baie retro, cu bulinuţe, care din punctul meu de vedere îşi merită toţi banii!


Aaand I’ve saved the best for last! 😋 Trebuie să recunosc că următorul costum este favoritul meu de până acum!

Slipul de la costumul de baie din două piese Casablanca Black, are croială clasică şi părţile laterale cu benzi late. Sutienul are baretele detaşabile numai în partea din spate şi se închide, tot la spate, cu clips metalic.


Cam atât pe ziua de azi! Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
Laura

Te-ar putea interesa și:

featured image https://www.opheliaswimwear.com


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply