7 modele de paltoane bej/camel

Pe lângă faptul că paltoanele bej nu se demodează niciodată, calitatea lor principală este versatilitatea. Putem purta un palton bej cu articole vestimentare alcătuite din toate nuanţele de maro, care sunt super în vogă în sezonul rece, precum şi cu alb, negru sau chiar gri.

Deoarece excesul de paltoane negre, pe timp de toamnă-iarnă, dăunează psihicului :)), un palton de culoare bej reprezintă o opţiune inspirată când vrei să te eliberezi puţin de tonurile întunecate.

Paltonul bej este unul dintre acele itemuri vestimentare atemporale, care denotă eleganţă şi bun gust. Un palton bej care poate fi asociat şi cu rochii dar şi cu pantaloni casual, pentru zilele în care vrei să te simţi confortabil.

Cu nasturi sau cu un cordon delicat în talie, paltonul camel îţi asigură o apariţie de neuitat. Dacă nu ai încă o astfel de piesă în garderobă, este timpul să mergi la shopping.

Dacă ești în căutare de paltoane bej/camel, ți-am pregătit mai jos 7 modele pe care le-am găsit în magazinele online din țară.


Palton bej, Maxine

Palton bej, Answear

Palton bej, cu capse, Sisley

Palton bej, Ted Baker

Palton bej, VILA

Palton cappuccino, La Donna

Palton bej, Mango

Cam atât pe ziua de azi! Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day! ❤
Laura


featured image: http://erienick.com/


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *