9 modele de încălțăminte PUMA – la reducere

Puma m-a surprins plăcut cu modelele noi de încălțăminte pe care le-am descoperit la începutul anului. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut să trădez brand-ul Nike, pâna când am văzut mai de-aproape o pereche de Puma RS-X Hard Drive.

Noile modele RS-X (Hard Drive, Puzzle, Joy, Tech) sunt bulky şi vă dau impresia că ar fi incomode sau chiar grele. Dar, încălţămintea este super uşoară şi comodă, tehnologia de amortizare Running System (de aici şi prescurtarea RS) fiind una dintre cele avansate.

Dacă totuşi nu este fană pantofi sport bulky, Puma îţi aduce şi modele noi colorate cu un design mai clasic, cum sunt Nova 90s bloc sau Future Rider Ride On.

Eu zic că noile modele Puma merită o șansă. Arată foarte bine încorporate în orice ținută casual sau sport. Dacă tot e vară, poartă-i în timpul liber, cu o rochie tricou. Dacă dress code-ul de la job îți permite, alege o ținută compusă din pantofi sport, o pereche de jeans și o cămașă clasică.


Ești în căutare de încălţăminte sport Puma?

Ți-am pregătit mai jos 9 modele noi, la reducere, sub 300 de lei, pe care le-am găsit în magazinele online din țară.


Pantofi sport Puma cu insertii din plasa RS-X Tech

 

Pantofi sport PUMA CELL VENOM SHIFT 2 WN’S


Sneakers PUMA X-Ray Metallic Wn’s


PUMA FUTURE RIDER RIDE ON


Sneakers PUMA RS-X Joy Jr 372864


Pantofi sport Puma cu insertii din plasa Lia Sheer


Puma – Pantofi RS 9.8 Fresh


Puma – Pantofi Shoku Koinobori


Puma – Pantofi Nova 90 s Bloc


Cam atât pe ziua de azi! Mă poţi urmări şi pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
Laura

featured image: https://sneakers-magazine.com/puma-rs-x3-puzzle/


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply