9 perechi de pantofi stiletto nude

Pantofii stiletto nude se află pe primul loc în alegerile femeilor de ceva vreme şi cu siguranţă vor rămane în topul preferinţelor mult timp de acum încolo. Datorită culorii versatile, pantofii stiletto nude sunt indeali pentru orice ţinută şi ocazie.

De cele mai multe ori, când mă gândeam la nude, îmi venea în minte doar o singură culoare, dar adevărul e că aceasta reprezintă orice nuanţă apropiată de culoarea tenului fiecăruia.

Pentru crearea iluziei de alungire a piciorului, doamnele si domnisoarele cu ten deschis pot opta pentru o pereche de stiletto nude în tonuri de roz dechis. Iar pentru tenul masliniu se poate experimenta atat cu nuante dechise cât şi cu cele caramel.

Cu o pereche de jeansi, cu o ţinută clasică pentru birou sau cu rochia pentru petrecerea din weekend, poti purta pantofii tăi stiletto nude. Aceştia sunt cei mai buni prieteni ai tăi, sunt eleganţi şi reprezintă alegerea ideală atât pentru birou, cât si pentru petreceri.


Iar dacă nu deţii încă o pereche de pantofi stiletto nude, eu îţi vin în ajutor cu 9 modele, pe care le-am găsit în magazinele online în ţară.

Dacă îți plac, tot ce trebuie să faci este să dai click pe poze ca să vezi cât costă și de unde, mai exact, poți să le cumperi.


Mango – Stiletto nude de piele Desi


Pantofi stiletto nude STEVE MADDEN


Stiletto nude d’Orsay de piele intoarsa – Mango


Stiletto nude de piele QUAZI


Pantofi stiletto ALDO nude, din piele ecologica


Stiletto nude Esme


Stiletto nude Fiori&Spine – Answear


Stieltto EPICA nude din piele naturala lacuita


Stiletto nude Guapissima Answear


Cam atât pe ziua de azi! Mă poţi urmări şi pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
Laura

featured image: epantofi.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *