Ansambluri de joacă cu sisal pentru pisici

Altă dată venerate ca idoli, pisicile sunt, în ziua de azi, cele mai populare animale de companie. Micile feline au devenit adevăraţi membrii ai familiei, fiind răsfățate regește de către “părinții” lor. Pisica este companionul perfect pentru persoanele care lucrează 8, sau mai mult de 8 ore pe zi și care locuiesc într-un apartament, datorită faptului că sunt animăluțe de talie mică, independente și foarte curate.

Dacă te hotărăști să adopți o pisicuță, trebuie să te asiguri că acesteia nu-i va lipsi nimic. De la litieră, la boluri pentru mâncare, pentru apă și jucării.

Un articol foarte important și care n-ar trebui să lipsească din casa unei pisici 😸 îl reprezintă ansamblul de joacă cu sisal.

“Vă întrebați ce este sisalul? Ei bine, acesta este o plantă textilă, cultivată în regiunile tropicale, din frunzele căreia se extrag fibre aspre din care se confecționează sfoara. Din această sfoară este produsă o gama largă de accesorii pentru pisici, pentru ca acestea să-și poata ascuți gherutele fara a va distruge mobila.” – sursa: clovis.ro

Experții spun că acesta ar trebui achiziționat încă din primele zile în care pisicuța se obișnuieste cu noul mediu, ca să te asiguri că nu-și va ascuți gheruțele în canapeaua ta preferată. Din proprie experiență, vă spun că achiziționarea ansamblului cu sisal nu garantează întotdeauna acest lucru, dar e mai bine să fii “safe, than sorry”. Și în plus, vă va costa mult mai puțin decât o retapițare.

În funcţie de spațiul din locuinţă pe care vrei sa îl amenajezi pentru pisica ta, poţi opta pentru ansambluri cu stâlpi din sisal mici, până la construcţii complexe care se întind de la podea la tavan. Eu am căutat în magazinele online astfel de ansambluri de joacă de dimensiuni mici şi am găsit 5 modele frumoase şi accesibile la preţ, pe care le găseşti mai jos.

Dacă îţi plac, dă click pe poze ca să vezi cât costă şi de unde poţi să le cumperi.

 

Ansamblu pentru pisici Miau Miau New Box – New Fashion

 

Ansamblu pentru pisici Little Cat

Ansamblu pentru pisici Mellow

Ansamblu pentru pisici Miau Miau Box

Ansamblu pentru pisici Mellow

 

 

Eu îți mulțumesc pentru vizită!

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a meowy day! 🐱

Citește și:


Posted

in

by