Back to… the GYM! 💪 Încălțăminte sport sub 250 lei

După un concediu binemeritat și o vară în care am cam chiulit, recunosc, de la sala de fitness și am preferat să-mi petrec timpul liber mai mult la plajă, iată că a sosit momentul să-mi reiau antrenamentele. Kudos to me! Consider că mișcarea e cea mai bună modalitate de a ne ridica nivelul endorfinelor. După această “mică” pauză, psihicul meu s-a resimțit. Până și prietenii m-au perceput cam grumpy :)), așa că am hotărât să iau măsuri și să revin la programul meu de sport.

Reîntoarcerea la sală de fitness reprezintă un alt prilej a mă reînnoi. Oricum, se apropie o zi importantă pentru mine 😎 și trebuie să-mi termin cât de curând wishlist-ul. (friends and family, pay attention! 😄) Astfel, mi-am propus să încep cu ceea ce cred eu că ar fi trebuit să înlocuiesc mai demult, adică cu încălțămintea sport. Am intrat prin magazinele online și am căutat modele ușoare, lejere și flexibile, cu talpă groasă, puțin mai rigidă și cu inserții de material textil care să asigure o respirație optimă a picioarelor.

Ești și tu în căutare de încălțăminte sport? Găsești aici selecția mea de 10 perechi de încălțăminte sport, sub 250 de lei, pe care le-am găsit în magazinele online. Dacă îți plac, dă click pe poze să vezi cât costă și de unde poți să le cumperi!

 

[one-half-first]

Reebok – Realflex Train[/one-half-first]
[one-half]

Puma – Flexracer[/one-half]

 

[one-half-first]

Nike – Dual Fusion TR4
[/one-half-first]
[one-half]

Under Armour – Thrill 2
[/one-half]

 

[one-half-first]

USA Pro Lazulite[/one-half-first]
[one-half]

Nike – Core Motion TR3
[/one-half]

 

[one-half-first]

Adidas Originals – Olicar[/one-half-first]
[one-half]

Skechers – Go Run 400 Dash[/one-half]

 

[one-half-first]

Le Coq Sportif – R600[/one-half-first]
[one-half]

Adidas – Cloudfoam
[/one-half]

Chiar dacă te hotărăști pentru prima dată să te duci la sală sau ai căpătat deja ceva experiență în alegerea echipamentului sportiv, ține cont și de sfaturile specialiștilor în fitness când vine vorba de alegerea încălțămintei sport:

  • alege pantofi sport cu o greutate mică, pentru confort și protecția picioarelor supuse presiunii;
  • alege pantofi sport cu talpă groasă (din spumă sau cu perne de aer) care să îți susțină piciorul în timpul mișcărilor pe care le faci – pentru amortizare atunci când ai de executat sărituri sau alergi pe bandă;
  • nu purta încălțămintea sport în afara antrenamentelor: în timpul liber, la cumpărături etc, pentru că uzarea lor excesivă va duce la pierderea caracteristicilor esențiale deținute de acestea.
  • nu purta sub nicio formă teniși în sala de sport, indiferent de forma de mișcare pe care alegi să o desfășori la sală;
  • înlocuiește încălțămintea sport o dată pe an, dacă faci mișcare în fiecare zi sau de 3-4 ori pe săptămână;

 

Eu îți mulțumesc pentru vizită!

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day!

Citește și:

 

featured image: https://pixabay.com/en/users/Wokandapix-614097/


Posted

in

by