Botine negre cu toc animal print

Animal print? Yay or Nay? 🤔 Hmm, recunosc că nu prea m-au dat pe spate articolele vestimentare cu animal print. Şi că prima dată când le-am văzut în magazinele fizice mi-a curs sânge din ochi. 😅 Eh, plimbându-mă mai des am început să mă obişnuiesc cu peisajul, parcă scos, din Cartea Junglei, şi nu ştiuuu cuuum s-a agăţat de mine un tricou casual-sport, uşor oversized cu print leopard.
M-am gândit că e super safe de purtat, integrat într-o ţinută all black: ghete, skinny jeans, plus un cardigan sau un sacou pe deasupra. O ţinută cuminţică şi în tendinţe, în care animal print-ul nu iese prea tare în evidenţă. 😉

Un alt articol cu animal print pentru care mă gândesc să scot câţiva banuţi din buzunar ar fi o pereche de botine. Şi aici mă refer la cele negre, care au doar tocul învelit în imprimeul animal print.

Cea mai sigură asociere a botinelor cu toc animal print, din punctul meu de vedere, esteeeee… “guess what?” 🙂 cu o ținută all black. Dar, nu resping și ideea a le combina cu rochii sau cămăși în nuanțe intense uni sau culori neutre.
Prefer ținutele care conțin un singur articol imprimat. Mi se par mai echilibrate. Nu am fost și nu cred ca voi fi niciodată o fană a ținutelor compuse din mai multe tipuri de print-uri. Animal print și buline? Animal print și dungi? Da, îmi plac! Să le privesc și să le admir în poze, în ținutele fetelor curajoase.

Aceastea fiind spuse, ți-am pregătit mai jos 5 modele de botine din piele întoarsă, cu toc animal print, din magazinele online.
Dacă îți plac, tot ce trebuie să faci este să dai click pe poze ca să vezi cât costă și de unde, mai exact, poți să le cumperi.

Botine Horez
Botine GUESS
Botine Horeza
Botine Caprice
Botine Simla

Cam atât pe ziua de azi! Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤ ,
Laura

featured image: https://www.office.co.uk/


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *