Cămașa cu imprimeu – pictorialul de duminică

Postez cam târziu pentru că, deh, a fost greu cu selecția pozelor 😄

Weekendul trecut a fost unul mai agitat, în care am avut de rezolvat foarte multe mărunțișuri într-un timp relativ scurt. După ce le-am dat de capăt, mi-am făcut duminică puțin timp să ies la o cafeluță cu o prietenă dragă și să le fac o vizită și alor mei. În drum spre casă, profitând de faptul că aveam fotograful de serviciu lângă mine ☺, am oprit într-un foișor pentru câteva poze. Lumina a fost numai bună, eu eram relaxată după un prânz copios și o cafea excelentă iar rezultatul îl puteți vedea mai jos.

› Burda style 😄

› New Balance 400 & poșeta Nobo

Cămașa aceasta este una din preferatele mele și cei care mă cunosc știu exact de ce. Yup, datorită imprimeului cu bufnițe. Fiind cam transparentă, am considerat că cel mai bine ar merge purtată cu un maieu alb pe dedesubt. Îmi place că are croiala lejeră, printurile cu bufnițe sunt finuțe și că o pot integra și în ținutele de birou.

Vezi aici și 3 cămăși cu imprimeuri simpatice, pe care le-am găsit în magazinele mele online preferate. Dacă îți plac, dă click pe poze să vezi cât costă și de unde poți să le cumperi.

 

[one-third-first]

Cămașă Answear[/one-third-first]
[one-third]

Cămașă Levi`s[/one-third]
[one-third]

Cămașă Top Secret[/one-third]

Eu îți mulțumesc pentru vizită!

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day!

Citește și:


Posted

in

by

Tags: