Colanți sport de damă #stayfit

Chiar dacă ești o persoană care vede întotdeauna viața în roz, super optimistă și veselă, trebuie să recunoști: luna ianuarie e puțin demotivantă și deprimantă. Nu prea ai chef de nimic, ești melancolică după vacanța de Crăciun, iar gerul de afară e cam greu de suportat și nu te ajută deloc cu bunadispoziție. În acest moment, lucrurile mărunte fac cu adevărat diferența: o zi liberă de la muncă, o cană de ceai fierbinte, un serial bun, o oră de sport, poate și o sesiune scurtă de shopping.

Dacă ți-a rămas gândul la ultimele două lucruri scrise mai sus, să știi că e spre binele tău, fizic și psihic. E greu să te mobilizezi, te înțeleg perfect, dar nimic nu se compară cu satisfacția pe care o simți după o oră de mișcare. Și pentru că a început un nou an, e imperios necesar 😜 să-ți înnoiești și echipamentul. Este pentru sănătatea ta, deci e practic o investiție! 😉 Dacă există ceva care te poate ajuta să începi sau să reîncepi un program de sport, înafară de dorința arzătoare de a da câțiva cm jos, este un echipament sportiv nou, pe care îți dorești cu adevărat să-l porți și în care să te simți comfortabil.

Că tot veni vorba de motivație, o pereche de colanți noi, îmi vor da întotdeauna o poftă nebună de sport și mult spor în efectuarea exercițiilor. O pereche de colanți sport ne vor oferi o libertate mult mai bună de mișcare decât o pereche de pantaloni sport largi, mai ales dacă vrem să lucrăm la aparatele de fitness, sau să ieșim la alergat. Să păstrăm pantalonii largi pentru ținutele de casă și să optăm pentru o pereche de colanți sport strâmți. Aceștia ne vor ajuta să executăm corect și precis exercițiile, susținându-ne musculatura.

Vrei să-ți cumperi o pereche nouă de colanți sport?
Atunci te invit să arunci un ochi și peste cele 7 modele pe care le-am găsit în magazinele online și care mi-au placut în mod deosebit.

Poți da click pe poze ca să vezi cât costă și de unde poți să le cumperi!


Colanți sport Under Armour


Colanți sport Adidas WO LONG TRIAX


Colanți sport Puma Urban Sports

Colanți sport Henderson


Colanți sport Brille Print Stars


Colanți sport Nike 


Colanți sport Reebok multicolor


Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura


Te-ar putea interesa și:

featured image: https://upinus.com/


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply