8 modele de costume de baie întregi

Cu mare tristețe și durere în suflet, s-a încheiat și luna iulie. Nu-mi dau seama când a trecut timpul și chiar îmi pare rău că nu am reușit să profit mai mult de zilele călduroase și perfecte pentru bronzat (damn you, job! 😳).  Am intrat pe Accuweather și am observat că vremea bună de plajă va ține totuși cu noi și toată luna august așa că mi-am propus să nu mai spun “nu” ieșirilor la piscină și să mă motivez cu achiziționarea unui costum de baie nou.

Este foarte important pentru noi, femeile, să ne simțim bine în hainele pe care le purtăm, cu atât mai mult în costumul de baie. De aceea, am ales să mă uit prin magazine după modele de costume de baie întregi.

Da, știu că majoritatea le percep ca fiind plictisitoare, de modă veche și foarte neinspirate pentru bronzat. Dar dacă ți-ai definitivat deja culoarea, te-ai săturat de modele deux-pieces și vrei să te bălăcești în piscină fără frica de a-ți pierde sutienul, par a fi o alegere numai bună. În plus, faci și economie la loțiunea de plajă! 🙂

Dacă perioada concediului se apropie cu pași repezi și te gândești să-ți cumperi un costum de baie întreg, eu ți-am pregătit 8 modele pe care le-am găsit în magazinele online, care să te inspire în alegerea costumului perfect.

Îți place vreun model din listă? Dă click pe poză ca să vezi cât costă și de unde poți să-l cumperi. Enjoy!

Tankini cu efect modelator NEXT

Costum de baie Lorin

Costum de baie Seafolly

Costum de baie Phax

Costum de baie Marko Multicolor

Costum de baie modelator

Costum de baie Undercolors of Benetton

Costum de baie cu imprimeu etnic Boccaccio

Eu iți mulțumesc pentru vizită și te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day! 

Citește și:

Feauterd image: albionfit.com


Posted

in

by