Cu gândul la vremea călduroasă

I don’t know about you, ladies, dar eu una m-am săturat să tot îmi caut şi să-mi cumpăr hăinuţe de iarnă, să fiu mereu înfofolită de sus până jos. Este adevărat că nu a fost o iarnă chiar aşa de grea, ca în alţi ani, dar gerul din ultima perioadă m-a făcut să mă gândesc tot mai mult la vremea călduroasă şi la ţinutele subţiri.

Mi-am analizat în minte garderoba de primăvară-vară şi am realizat că stau cam prost la capitolul bluze fără umeri. Nu ştiu dacă bluzele fără umeri vor fi anul acesta în trend sau nu, dar eu simt că trebuie să-mi mai cumpăr măcar una 🙂 aşa că, am intrat în magazinele online, m-am uitat cu atenţie după ele şi m-am oprit la cele 6 modele de mai jos:

lovelovetop1

 

ielovely

 

zeelane

 

nife

ssblack

 

full_img_372919

 

Din cauza faptului că înainte de a mă aventura prin magazinele online am căutat, pentru inspirație, şi câteva outfit-uri, pierzându-mi astfel și ultima fărâmă de concentrare… nu am putut alege doar un anumit tip de croială (deși am pornit țintită catre genul bluzei de mai sus de la ). Am dat peste prea multe combinații frumoase de materiale și culori!

Vă las să vă clătiți ochii cu DOAR 12 ținute :), din multitudinea pe care descoperit-o online, ținute pe care doresc să le încerc fără ezitare în această primăvară .

Mulțumesc pentru vizită și vă doresc să aveți un început de săptămână MI-NU-NAT! 😀

 

 

 

 

 

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 responses to “Cu gândul la vremea călduroasă”

  1. […]        Cu gândul la vremea călduroasă […]

  2. […]        Cu gândul la vremea călduroasă […]

  3. […]        Cu gândul la vremea călduroasă […]

  4. […]        Cu gândul la vremea călduroasă […]

  5. […]        Cu gândul la vremea călduroasă    […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *