Decorul casei în pasteluri

Pastelurile aduc veselie și bunădispoziție în decorul casei. Pastelurile sunt cele mai soft și romantice culori care ne aduc o stare de liniște și confort și crează o atmosferă luminoasă.

Pastel

  • Dacă vrei să le integrezi în căminul tău fără prea mult efort și deranj, poți alege să adaugi o pată de culoare schimbând doar ramele de tablouri sau fotografii, sau pur și simplu poți schimba fețele de perne decorative, care împreună cu un pled pastel așezat pe canapeaua sau colțarul din living vor da un aer nou încăperii fără să-ți dai prea mult bugetul peste cap.

pastel (15)

pastel (20)

pastel (17)

pastel (18)

pastel (19)

  • Deoarece draperiile din living au mai mult rol decorativ, spre deosebire de cele din dormitor care au rolul de a oferi intimitate și întuneric, putem alege culorile pastelate care vor lăsa să pătrundă mai multă lumină naturală și vor da senzația că încăperea este mai spațioasă.

pastel (2)

pastel (8)

pastel (21)

 

pastel (10)

 

  • Scaunele în culori pastelate vor schimba radical aspectul oricărei camere, fie că vorbim de camera copiilor, birou sau chiar bucătărie. Le putem asorta cu abajururile de la sursele de iluminat sau cu diferite obiecte mici de decor: vaze sau fețe de masă.

pastel (12)

pastel (4)

pastel (13)

pastel (11)

pastel (14)

 

Eu iți mulțumesc pentru vizită și te invit să mă urmărești și pe Facebook☺

Citește și:


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *