Dreaming of a red Christmas!

Firmele şi companiile îşi organizează în această perioadă, mult aşteptata petrecere de Crăciun – un prilej de distracţie, relaxare şi voie bună. Am aflat săptămâna trecută că pentru anul acesta, tematica petrecerii firmei la care lucrez va fi “Dreaming of a red Christmas!”, unde fiecare dintre noi va trebui să poarte o piesă vestimentară de culoaaaree… bineînţeles roşie. 😀

Dacă pentru bărbaţi problema se rezolvă cu o simplă cravată, pentru doamne şi domnişoare a început agitaţia şi febra cumpărăturilor. S-a dat deja startul la shopping prin mall-uri şi prin magazinele online pentru rochii, fustiţe şi bluziţe de culoare roşie.

Şi cum sunt o mare fană a shopping-ului pe internet, m-am gândit să fac o selecţie de câteva hăinuţe de culoare roşie pe care le-am găsit în magazinele online şi le invit şi pe colegele mele să arunce o privire prin ele:

  •  Rochie Top Secret Juicy Character ⇒

starshiners

declub

zonia

Elefant Nife

fusta emag

fashionup

bluză

emag

answer

salopeta

Acestea au fost alegerile mele de piese vestimentare de culoare roşie, inspirate mai mult sau mai puţin din pozele de mai jos. Voi ce ţinute veţi purta anul acesta la petrecerea firmei?

Red dress 1

Red dress 2

Red dress 3

Red dress 4

Red skirt 2

Red skirt 1

Red top 1

Red shoes outfit

Red top outfit

 


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply