Fuste midi de purtat la birou

Cred că multe dintre noi ne întrebăm în fiecare dimineață “Oare eu ce mă îmbrac azi la birou?”. Dacă ar fi să ne luăm după vorba: “dress for the job you want, not for the job you have” (îmbracă-te pentru job-ul la care aspiri, nu pentru job-ul pe care deja îl ai) cred că am ajunge toate direct în ședință disciplinară costumate în Wonder Woman sau Cat Woman și s-ar regăsi și câțiva “îngeri” rătăciți de la prezentările casei de modă Victoria’s Secret. 😁

Dar să revenim cu picioarele pe pământ. Vestimentația de la birou este o carte de vizită pentru cei cu care intrăm în contact. Aceasta depinde de profilul companiei la care lucrăm și de natura job-ului. Trebuie să avem grijă de imaginea noastră și să îmbinăm piese vestimentare de bun gust și îngrijite care denotă profesionalism și seriozitate, fie că optăm pentru un look conservator sau unul creativ.

Astfel, fustele midi reprezintă alegerea perfectă pentru o ținută office completă. Fustele midi vin în atâtea variante, încât e imposibil să nu găsești una care să funcționeze pe corpul tău. Optează pentru o cămașă cambrată sau un tricou, neapărat băgate în fustă pentru accentuarea taliei și o pereche de pantofi stiletto cu toc mai înalt care să-ți întregească foarte frumos ținuta sau asortează fusta cu un cardigan sau cu un sacou scurt, pentru un plus de înălțime.

Teoretic, “midi” este un termen folosit pentru fustele și rochiile care se termină la jumătatea distanței dintre genunchi și gleznă. În zilele noastre, “midi” înseamnă mai degrabă fustele și rochiile până sub genunchi.

[one-fourth-first][/one-fourth-first]
[one-fourth][/one-fourth]
[one-fourth][/one-fourth]
[one-fourth][/one-fourth]

 

Aici găsești şi selecția mea de 8 fuste midi pentru birou pe care le-am găsit în magazinele online.

Dacă îți plac, dă click pe poze să vezi cât costă și de unde poți să le cumperi!

 

Fustă creion neagră – Sense


Fustă conică albastră – Nissa


Fustă în A bleumarin – S.Oliver


Fustă dreaptă gri – Top Secret


Fustă midi conică asimetrică – Andreea Raicu


Fustă dreaptă neagră – Simple


Fustă conică bleumarin cu panglici albe – Zee Lane


Fustă în cloș din bumbac – LaDonna

 

Eu îți mulțumesc pentru vizită!

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day! 

Citește și:


Posted

in

by