Geaca de iarnă Medicine – model Hogwarts

Dacă vreți să vă cumpărați o geacă de iarnă neagră cu glugă și până deasupra genunchilor, vă recomand cu mare încredere modelul Hogwarts, din colecția Medicine, model pe care îl găsiți în magazinul online answear.ro.

Mi-am căutat de ceva vreme o astfel de geacă la un preț accesibil, care să nu-mi dea o prea mare gaură în buget și acest model a fost exact pe gustul și buzunarul meu.

Am cumpărat geaca Medicine în ideea de a o purta mai ales în zilele în care plouă sau ninge, și în zilele în care aleg să mă îmbrac mai casual la birou, dar de când am primit-o nu am mai reușit să mă despart de ea. Este foarte ușoară, confortabilă și ține foarte bine de cald.

Datorită faptului că am fost întrebată și complimentată de colegele mele de birou de când mi-am făcut apariția cu ea 😜, m-am gândit să arunc și aici un link către geacă și niște poze.

Deci, geaca Medicine – modelul Hogwarts este disponibilă acum pe answear.ro, la minunatul și minusculul preț de 139,90 de lei (reducere de la 319,19 lei). Vreau să vă spun că geaca vine împachetată exemplar, într-un cutioi :)) și este pusă și pe umeraș. Chiar am fost super încântată și am apreciat.

 

Dacă iniţial aş fi înclinat către o mărime M, m-am uitat cu atenţie la caracteristici şi în final mi-am comandat S.
De ce? În primul rănd pentru că sub pozele de prezentare ni se spune că modelul poartă mărimea S şi are 1,74 cm înalţime şi în al doilea rând pentru că în descriere sunt specificate exact dimensiunile gecii pentru mărimea S. Am verificat doar lăţimea în umeri: 41 cm. Concluzia: la dimenisunile mele de 1,72 cm înalţime şi 41 cm în umeri, mărimea S e perfectă. Celelalte dimensiuni nu au mai contat, pentru că modelul oricum e croit puţin larg şi avantajează. 😉


Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura


Te-ar putea interesa și:


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply