Geantă Answear Shopper/Tote – 2 în 1

Nu știu dacă v-ați dat seama până acum, dar sunt super fană marca Answear. Îmi plac la nebunie produsele lor! Pe lângă faptul că sunt super accesibile la preț sunt și de calitate.

Eh, și în una din zilele în care mă “plimbam” liniștită pe site-ul lor, am dat peste un model de geantă pe care mi l-am dorit de ceva vreme, dar pentru care nu am găsit momentul oportun să-l cumpăr. Este vorba despre o geantă neagră, shopper și suuuper încăpătoare.

Am băgat geanta în coș împreună cu o pereche de botine și am așteptat cuminte curierul. Produsele au ajuns în vreo 4 zile, împachetate cu mare grijă și într-un cutioi de m-au întrebat colegele dacă nu cumva mi-am comandat vreun obiect de mobilier. 😜

So, geanta arată foarte bine, are un pattern simplu dar ce mi-a atras atenția încă de la bun început a fost accesoriul acesta “tree of life” super drăguț din metal, care îi schimbă total aspectul.

Cum spuneam, eram în căutarea unei genți shopper și nu am fost foarte atentă la descrierea produsului în momentul în care am plasat comanda. Văzusem că mai există o gentuță, gen husă/portfard, whatever you wanna name it dar, ceea ce nu văzuseeeem a fost o curelușă atașată înăuntru care transformă geanta shopper într-o geantă tote. 😲 Good job, Answear!

În concluzie, sunt foarte mulțumită de achiziție. Simt că produsul acesta este de cursă lungă. Aș putea chiar spune că este un model 3 în 1: shopper/tote/poștaș, dacă punem la socoteală și gentuța bonus.


Cam atât pe ziua de azi! Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day! ❤
Laura


Shop the post

click pe produsul dorit

Shop the postPosted

in

by

Comments

Leave a Reply