Idei de cadouri de Crăciun, sub 100 de lei!

Hey, ladies! ❤
Am intrat în luna cadourilor, peste tot vedem ornamente superbe de Crăciun, brăduți scilipicioși și cum forfota sărbătorilor a cuprins pe toată lumea, de la mic la mare. Moș Nicolae a trecut deja pe la noi și ne-a umplut cu dulciuri și cadouri ghetuțele, deci a sosit momentul să ne gândim la cumpărăturile pentru casă și cadourile de Crăciun pentru cei dragi, să ne împărțim bugetul și să ne pregătim un plan de atac al magazinelor atât fizice cât și online.

Ținând cont de agitația din această perioadă și de faptul că fac mici atacuri de panică 🙄 în mulțimile de oameni care se plimbă prin magazine, prefer să-mi fac cumpărăturile în confortul casei mele, mai exact cocoțată în vârful patului cu laptop-ul în brațe.

Poate că unele dintre voi ați fost mai harnice și v-ați făcut temele până azi, dar eu de-abia de acuma voi începe să intru în magazinele mele online preferate (pe care le găsiți oricând aici) și să încep căutarile. Mi-am făcut deja o listuță cu produsele pe care doresc să le cumpăr familiei, prietenilor și colegilor dar și un wishlist personal, bineînțeles.

Vă voi lăsa mai jos 10 produse sub 100 de lei, pe care le-am selectat ca idei de cadouri de Crăciun, fără a divulga persoanele la care m-am gândit când le-am zărit. Sau poate le-am ales doar pentru mine!? Who knows!? Timpul va decide și vom vedea de Crăciun! Muhahaha!  😏

Dacă vă plac, dați click pe poze ca să vedeți cât costă și de unde se pot cumpăra.

Sper ca aceste produse să vă inspire în alegerea cadourilor perfecte.  Iar dacă aveți și alte idei de cadouri sub 100 de lei, dați-mi de veste în casetuța “Leave a Reply” de mai jos.


[one-half-first]

Portfard auriu[/one-half-first]
[one-half]

Paletă Maybelline The Blushed Nudes[/one-half]


[one-half-first]

Pulover Victoria[/one-half-first]
[one-half]

Mănuși roșii cu năsturei[/one-half]


[one-half-first]

Mango – poșetă Laura[/one-half-first]
[one-half]

Cană pisică[/one-half]


[one-half-first]

Cană porțelan World’s Best Friend.[/one-half-first]
[one-half]

Încărcător pentru voiaj Pebble Smartstick
[/one-half]


[one-half-first]

Ceas auriu – Zee Lane[/one-half-first]
[one-half]

Fular galben muștar Dorothy Perkins[/one-half]

 


Eu vă mulțumesc pentru vizită și vă invit să vă înscrieți la Newsletter, sau să mă urmăriți pe Facebook și pe Instagram.
Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura

featured image: www.popsugar.com


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *