Idei de cadouri de Crăciun, sub 50 de lei!

Săptămâna trecută v-am arătat câteva produse, sub 100 de lei, care s-ar potrivi perfect drept cadouri de Crăciun. Mergând pe aceeși idee, m-am gândit că v-ar ajuta și câteva produse sub 50 de lei, asta în cazul în care aveți o sumedenie de prietene, verișoare, mătușici sau colege pe care vreți să le surprindeți cu un cadou simpatic și idenit, dar care să nu vă usuce la buzunar.

Știu că e dificil să nu golești cardul pe cadourile de Crăciun, mai ales dacă ai o familie numeroasă, o gașcă mare de prieteni și mai ești și în relații minunate cu cei de la job. Dar, ca să fii sigură că nu te ia valul și anul acesta, urmează pașii de mai jos, ca să te asiguri că-ți va ieși totul ca la carte:

  • planifică-ți bugetul pentru cadouri și pune-l pe hârtie;
  • fă-ți o listă cu persoanele dragi cărora îți dorești să le faci o bucurie de Crăciun;
  • fă puțin brainstorming: trece în dreptul numelor ce anume crezi că și-ar dori să primească sub brăduț, gândindu-te la ce-ați discutat în ultima perioadă, la personalitatea și hobby-urile fiecăruia;
  • alege produse pe care crezi că le-ar folosi și în restul anului. Dacă crezi că depășești bugetul, atunci alege cadouri simbolice simpatice care să le fie de folos în fiecare an de sărbători;
  • pornește căutarile în magazinele fizice, de preferabil la orele de deschidere, ca să eviți agitația și să te poți concentra asupra produselor;
  • dacă nu ai cum să ajungi în oraș, intră și în magazinele online și studiază ofertele. E liniște 🙂 și sunt deschise non-stop. Ai totuși grijă să faci comenzile din timp și să te asiguri că vei primi produsele până la Crăciun;
  • adaugă și o notă personală cadourilor, împachetându-le în hârtii și funde care mai de care mai haioase;
  • oferă cadoul cu zâmbetul pe buze și din suflet. Put a smile on everyone’s face! 🎅

Idei de cadouri de Crăciun, sub 50 de lei

#1 Tablă de scris în formă de brăduț – Sass & Belle

#2 Cercei aurii – dark Bloom

#3 Șosete amuzante Moș Crăciun

#4 Portofel negru, decor haios

#5 Paletă farduri de ochi – Makeup Revolution

#6 Fes muzical și dansator

 

#7 Opritor de ușă pisică

 

#8 Decorațiune în formă de șoricel – Sass & Belle

#9 Borcan pușculiță Gym Money – CGB

#10 Am găsit pe eMag 6 produse foarte simpatice într-un singur pachet, dar care nu intră în această categorie, dacă vreți să-l faceți pe tot cadou. Insă, acesta se poate transforma cu ușurință în 6 mini-cadouri simbolice perfecte.

Este vorba despre 6 globuri de sticlă cu Moș Crăciun, lucrate manual în România. Accesoriile atașate sunt confecționate din lut polimeric modelat manual și copt la cuptor. Barba, părul și mustața din sclipici, iar căciulița din fetru.


Acestea au fost ideile mele de cadouri sub 50 de lei, majoritatea pentru domnițe 😊, iar dacă vă plac, dați click pe poze ca să vedeți cât costă și de unde se pot cumpăra. Sper ca aceste produse să vă inspire în alegerea cadourilor perfecte. Dacă aveți și alte idei de cadouri sub 50 de lei, dați-mi de veste în casetuța “Leave a Reply” de mai jos.

Eu vă mulțumesc pentru vizită și vă invit să vă înscrieți la Newsletter, sau să mă urmăriți pe Facebook și pe Instagram.
Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply