Încălțăminte sport, pentru timpul liber

Sandale, stiletto, balerini? Nope, încă nu. Pentru acest început de primăvară am optat pentru încălțăminte sport. Când vine vorba de încălțăminte, cuvântul care mă ghidează în alegerea perechii perfecte este confortul. Bineînțeles că au și pantofii cu toc un loc special în inima mea, dar marea mea dragoste vor rămâne “adidașii”.

Dacă e un lucru pe care l-am învățat în ultimii ani este că încălțamintea sport merge cu orice. Și aici nu strică să avem niște referințe vizuale. Așa că am căutat în cele mai bune surse de inspirație, adică Pinterest și blog-uri de modă, câteva ținute care să le convingă și pe cele mai reticente domnișoare că merită să-și facă loc în garderobă și pentru o pereche de încălțăminte sport.


[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


Modelul de încălțăminte sport pe care l-am căutat prin magazine este unul foarte simplu, cu talpă dreaptă. Acesta va arăta foarte bine cu o pereche de pantaloni chino sau o fustă creion și cu absolut orice model de blugi pe care îl ai în șifonier. Poți alege un model pe clasicul alb, sau poți adăuga puțină primăvară în ținute și să alegi culori pastelate, cum ar fi roz sau albastru. 😊

Ți-am pregătit mai jos 12 modele de încălțăminte sport, pentru timpul liber, modele pe care le-am găsit în magazinele mele preferate.
Dacă îți plac, tot ce trebuie să faci este să dai click pe poze ca să vezi cât costă și de unde, mai exact, poți să le cumperi.

 


[one-third-first]Reebok[/one-third-first]
[one-third]Adidas Gazelle[/one-third]
[one-third]Ted Baker[/one-third]


[one-third-first]Nike Court Royale[/one-third-first]
[one-third]Adidas Stan Smith – tricotați[/one-third]
[one-third]Puma x Trapstar Clyde[/one-third]


[one-third-first]Levi’s[/one-third-first]
[one-third]Reebok[/one-third]
[one-third]Levi’s[/one-third]


[one-third-first]Adidas Courtset[/one-third-first]
[one-third]New Balance WRL247[/one-third]
[one-third]Nike Court Royale[/one-third]


Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura


Te-ar putea interesa și:


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply