It’s Festival Time!

Dacă-ți place muzica bună, the good vibes and the awesome crowds, cu siguranță te-ai gândit să-ți iei și anul acesta câteva zile libere de la job și să-ți petreci un miniconcediu la unul din festivalurile de muzică de pe meleagurile noastre.

Eu mi-am dorit foarte mult să ajung la AFTERHILLS, în Iași, să-l văd live pe John Newman. Cu chiu, cu vai a ieșit Mercur din retrograd, s-au aliniat planetele și am reușit.

Am plecat vineri către Iași, imediat dupa program și mi-am aruncat în bagaj ce-am găsit prin șifonier niște tricouri și niște jeans, iar odată ajunsă acolo mi-au atras atenția ținutele îndrăznețe ale domnișoarelor mai tinerele. Rochii boho, salopete colorate și accesorii vesele cu mulți franjuri.

Dintre toate outfit-urile astea faine care mi-au încântat privirea, cel mai mult mi-a plăcut combinația de pantaloni scurți cu bluze și cămăși lejere, accesorizate cu pălării de soare.

Cu gândul și cu speranța că voi ajunge măcar la încă un festival anul acesta am căutat în magazinele online hăinuțe pentru ținuta de care spuneam mai sus, la prețuri accesibile, care să nu-mi dea prea mult bugetul peste cap.

Găsești mai jos produsele sub 100 lei care mi-au plăcut, iar dacă îți face cu ochiul vreunul din listă, dă un click pe poză ca să vezi cât costă și de unde poți să-l cumperi. Enjoy!

  • Pantaloni scurți

  • Bluze

  • Cămăși 

 

  • Pălării

 

Eu iți mulțumesc pentru vizită și te invit să mă urmărești și pe Facebook.

Citește și:

 


Posted

in

by

Tags: