Jacheta din denim – colecţii din magazinele online

Denimul este unul dintre cele mai populare materiale din lume. Nu se demodează niciodată. De aceea, jacheta din denim este un must-have în garderoba unei fashioniste, datorită versatilităţii sale şi a aerului fresh pe care îl oferă ţinutelor.

În afară de jacheta de piele, cu greu mai găseşti o jachetă pe care să o porţi purta cu mai mare usurinţă decât pe cea din denim. Poate fi purtată în orice sezon şi îţi dă un look interesant, indiferent că o porţi cu pantaloni din piele, fuste creion sau rochii lungi din voal.

Vezi AICI colecţia de jachete din denim de pe ANSWEAR

Pantalonii skinny cu talie înaltă par să se mențină puternic în tendințe. Şi cu o jachetă scurtă din denim sunt cel mai simplu de asortat. Combinația vestimentară îți pune perfect talia în evidență și te ajută să creezi efectul vizual de picioare lungi.


Vezi AICI colecţia de jachete din denim de pe FASHION DAYS

O fustă plină cu imprimeu floral împreună cu o pereche de pantofi stiletto alături de jacheta din denim compun un look Ladylike.

Vezi AICI colecţia de jachete din denim de pe BOUTIQUE MALL

Poți încerca și o jachetă lungă din denim. Asociaz-o cu o rochie scurtă și cizme înalte, iar rezultatul va fi un outfit feminin și sexy. Leag-o în talie cu o curea pentru a contura şi mai bine silueta.

Vezi AICI colecţia de jachete din denim de pe MAXINE

Poartă jacheta din denim cu o pereche de pantaloni negri, un tricou alb, o pereche de adidaşi şi câteva accesorii minimaliste.

Vezi AICI colecţia de jachete din denim de pe VIVANTIS

Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura

Te-ar putea interesa și:

featured image: blog.stylewe.com

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *