Jacheta parka – perfectă pentru zilele reci

Jacheta parka, lungă până la genunchi, cu glugă cu sau fără blăniță, este super confortabilă și practică. Inventată de căre eschimoși pentru a-i proteja de intemperii, aceasta a suferit de-a lungul timpului multe modificări și a devenit în zilele noastre una dintre cele mai versatile piese vestimentare din garderobă, care se poate purta, în funcție de grosimea materialului, atât toamna/primăvara cât și iarna.

Kaki-ul este cea mai comună culoare pentru acest tip de jachetă, modelul fiind inspirat din uniforma soldaților și a piloților. Astazi o regăsim în magazine în diferite culori și modele: cu guglă detașabilă, cu mâneci care se pot sufleca, cu sau fără șnur în talie, păstrându-și totuși buzunarele externe încăpătoare.

Într-una din vizitele mele de shopping pe la magazinele fabricilor de confecții de prin țară, am zărit jacheta parka din pozele de mai jos. A fost dragoste la prima vedere! Mi-a plăcut la nebunie culoarea, dar și prețul super mic de fabrică. Yay! Jack pot! 💪😁E confecționată din in, deci la mai puțin de 15 grade nu prea mai ține de cald. Am ales să o port la o plimbare, într-o zi mai călduroasă, cu o pereche de pantaloni gen McHammer 😄 de la C&A, pe care nu i-aș purta decât cu piese vestimentare lungi, din cauza croielii (pantaloni de altfel, ex-tra-or-di-nar de comozi).

  • Dacă vă place bluza roz, să știți că o găsiți aici.
  • Mai multe detalii despre geantă aici.
  • Pentru încălțămintea Nike nu știu exact unde să vă redirecționez. Nu mai e în stoc la eMag, dar pentru mai multe informații intrați aici.


Am făcut un tur prin magazinele online și ți-am pregătit 8 modele de jachete parka pentru sezonul toamnă/iarnă.

Dând click pe pozele produselor, vei vedea cât costă și de unde poți să le cumperi online.

Spor la shopping!


[one-fourth-first][/one-fourth-first]
[one-fourth][/one-fourth]
[one-fourth][/one-fourth]
[one-fourth][/one-fourth]

[one-fourth-first][/one-fourth-first]
[one-fourth][/one-fourth]
[one-fourth][/one-fourth]
[one-fourth][/one-fourth]


Îți mulțumesc pentru vizită! 🤗

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day! 

Te-ar putea interesa și:


Posted

in

by