Paltoane uni pentru ținute impecabile

Probabil cea mai dificilă bătălie pe care o ducem în sezonul rece este achiziția paltonului perfect. Dacă alegerea ghetelor sau a puloverelor e floare la ureche, nu putem să spunem același lucru și despre alegerea paltoanelor. Magazinele sunt pline de paltoane drăgălașe, care mai de care mai ochioase și în atâtea culori de îți vine să ți le cumperi pe toate, chiar daca n-ai câștigat la Loto.

Înainte să mergi la shopping și să te arunci la primul palton care îți fură ochii și care stă impecabil pe manechin, deschide Pinterest-ul sau Instagram-ul și studiază ținutele fashionistelor. Interesează-te care e modelul de palton care ți s-ar potrivi cel mai bine, analizează cromatica garderobei tale de iarnă și focusează-te pe două, maxim trei tipuri de modele. Astfel, mintea ta nu va fi distrasă de modelele de care nu ai nevoie, te vei hotărî mult mai repede și vei fi super mulțumită de achiziția ta.

Este adevărat că paltoanele costă mult mai mult decât celelalte haine de iarnă, chiar aș putea spune că sunt cele mai costisitoare, de aceea este mult mai safe să ne orientăm către modele uni care să se potrivească cu cât mai multe piese vestimentare.

Deci, fetelor, înarmați-vă cu o cafea, cu multă răbdare și cu un buget special dacă doriți să vă găsiți paltonul perfect, care poate fi vedeta garderobei în acest sezon: suficient de clasic încât să fie o investiție pe mai mulți ani dar cu elemente originale de design.

Vezi mai jos 8 paltoane de iarnă, uni, din magazinele online.
Dacă îți plac, dă click pe poze ca să vezi cât costă și de unde poți să le cumperi.


[one-half-first]

Palton Mango, roșu[/one-half-first]

[one-half]

Palton Mango, roz[/one-half]


[one-half-first]

Palton Best Connections, verde[/one-half-first]

[one-half]

Palton Best Connections, gri[/one-half]


[one-half-first]

Palton LaDonna, albastru-închis

[/one-half-first][one-half]

Palton LaDonna, alb[/one-half]


[one-half-first]

Palton United Colors of Benetton, maro[/one-half-first]
[one-half]

Palton United Colors of Benetton, negru[/one-half]


Eu vă mulțumesc pentru vizită și vă invit să vă înscrieți la Newsletter, sau să mă urmăriți pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura

 


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply