Pantalonii de piele… cu ce îi port? 🙂

Am primit cadou o pereche de pantaloni de piele… am stat puțin și m-am uitat la ei ca ”mâța-n calendar”, pentru că n-au nicio legătură cu stilul meu vestimentar. Nu am purtat niciodată pantaloni de piele, nici măcar în adolescență (doar fuste 😁 hi!hi!), dar găsind pe net câteva outfit-uri super drăgălașe, cum sunt cele de mai jos, m-am hotărât să le dau o șansă. Dacă nu acum la 20 și ceva de ani, atunci când?!

leather 5

leather 2

leather 4

leather 3

leather-leggings1

leather 6

LTHR 1

Pantaloni-din-piele2

LTHR 2

Partea de sus o am asigurată, pot spune și că… n-aș avea nevoie de o nouă pereche de încălțăminte (said no woman ever…), dar inspirându-mă din ținutele domnișoarelor din pozele de mai sus, am hotărât totuși să-mi caut în magazinele online ghete, cizme sau botine pentru pantalonii mei cei noi de piele.

Iată rezultatul 🙂 :

ghete-lena-negre 2

  • Botine Michael Antonio – Joelle → vezi preț

michael-antonio-joelle

legend-footwear

Report Yurick

botine-lillianne

image

Ghete-Brown-Violeta2

botine33

cizme-carmen_105_4

botine-morsa-

What to choose? What to buy?

Pâna la urmă, cred că primele două perechi ies învingătoare. Cu câteva tricouri basic în culori deschise, un blazer și bijuterii fine și simple, pot realiza câteva ținute casual și stylish, fără un prea mare efort.

Voi pe ce variantă ați merge?


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

One response to “Pantalonii de piele… cu ce îi port? :)”

  1. […] tot am primit cadou o pereche de pantaloni de piele, m-am gândit să-mi achiziționez și o fustă (cel mai probabil de piele ecologică). La fel, ca […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *