Pantofi stiletto negri din piele întoarsă

Dacă ar fi să-mi fac un top al celor mai folosite modele de încălțăminte, cred că pantofii stiletto ar ocupa primul loc. Acum mai bine de 10 ani, când am intrat în câmpul muncii, nu concepeam să merg la birou încălțată cu nimic altceva decât cu pantofi stiletto cu tocuri de 10 – 11 cm. Chiar dacă simțeam că n-o să mai reușesc să pășesc normal după ce mă descălțam când ajungeam acasă, a doua zi dimineață o luam de la capăt cu o altă pereche cu tocuri înalte pentru că … știți vorba aia: baba suferă la frumusețe! ☺

Odată cu trecerea timpului și implicit cu înaintarea în vârstă, opțiunea mea privind înălțimea tocurilor a suferit modificări. Am ajuns să mă simt confortabil, la birou, doar cu pantofi stiletto cu tocuri mai mici, mai exact de 8 cm. Nu am realizat cât de comozi pot fi decât în momentul în care am încălțat prima pereche anul trecut, o pereche neagră din piele întoarsă. Dacă nu ați îndrăznit până acum să vă încălțați cu pantofi cu tocuri mai mici de 10 cm, din varii motive, eu vă recomand să faceți o probă. Vă veți simți mult mai relaxate și nu veți fi nevoite să vă mai luați după voi balerini sau teniși de schimb.

Deși acum prefer pantofii stiletto cu tocul mai mic, nu înseamnă că am renunțat de tot la cei cu tocul înalt. Aceștia vor fi întotdeauna rezervați pentru evenimentele speciale, pentru ieșirile în oraș sau petreceri. Silueta pare mai subțire, picioarele mai lungi și în plus mă fac să simt mai încrezătoare!

Chiar dacă suntem pasionate de pantofii cu tocuri înalte, ar trebui să-i alegem pe cei care ne permit să ne deplasăm natural și care să nu ne creeze dificultăți în mers. Eu am vizitat magazinele online și am făcut o selecție de pantofi negri de piele întoarsă, cu o înălțime a tocurilor ce variază între 11 și 8 cm. Dacă îți plac, dă click pe poze să vezi cât costă și de unde poți să-i cumperi!

Pantofi Cassedy de la ALDO cu toc de 11 cm

Pantofi Enzo Bertini, benvenuti.ro, din piele, cu toc de 10.5 cm

Pantofi Lebrix, dEpurtat.ro, cu toc de 10 cm

Pantofi Tamaris, cu toc de 9 cm

Pantofi Francesco Milano, cu toc de 8 cm

Pantofi Lego, dEpurtat.ro, cu toc de 8 cm

Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura

Te-ar putea interesa și:

 ⭐ 8 perechi de pantofi bleumarin

8 perechi de pantofi roşii, cu toc