Perne decorative pentru căminul tău

Aseară m-a prins ora 23:00 căutând perne decorative. Da, știu! Și eu m-am mirat. :)) Dacă aș fi fost în căutare de pantofi, probabil ar fi fost de înțeles. Anyways, vreau să-mi cumpăr eu vreo două, dar vreau să fac și un cadou cuiva drag. Așa că am pierdut noțiunea timpului, și m-am pierdut și eu printre atâtea modele, forme și culori. Mi-am dat seama că ar fi totuși indicat să caut câteva sfaturi de specialitate de pe site-urile de design interior, înainte să fac achizițiile. Chiar dacă alegerea pernelor decorative nu e rocket science, să știți că eu sunt mai perfecționistă de fel și cercetarea făcută chiar m-a ajutat.

Am trecut aici principalele sfaturi pe care le-am reținut. Poate te vor ajuta în viitor și pe tine.

  • Când alegem culoarea pentru perne, trebuie să ținem cont că trebuie să se încadreze în decor (doh!) Putem aleg perne decorative care să corespundă culorilor folosite în decorarea camerei și pe care să le asortăm cu cel puțin un element textil din încăpere, cum ar fi perdelele, draperiile sau covorul, sau perne în culori complementare, pentru a putea fi remarcate cu ușurință.
  • Pernele decorative se găsesc în diverse dimensiuni și design-uri, așa că alege-le cu grijă, astfel încât să se potrivească cu piesele de mobiler, și să nu ocupe tot spațiul destinat relaxării.
  • Legat de material, trebuie să ținem cont de mai multe aspecte: dacă se poate spăla la mașină sau trebuie curațat chimic. În cazul în care avem animăluțe, ar trebui să evităm materialele care se curăță mai greu, de exemplu: catifeaua.

 

Mai jos găsești selecția mea de 15 perne decorative pe care le-am găsit în magazinele online. Dacă îți plac, dă click pe poze să vezi descrierea lor, cât costă și de unde poți să le cumperi!

Dacă te gândești să-i dai un suflu nou căminului tău, pernele decorative colorate sunt alegerea perfectă. Dacă vrei să faci un cadou de casă nouă unor prieteni, atunci un set de perne decorative cu mesaje motivationale vor fi super apreciate. Dacă copilul tău este pasionat de Star Wars, fă-i o bucurie și cumpără-i o pernă cu personajul lui preferat din film.

 

[one-third-first]

Pernă Versa Leaves[/one-third-first]
[one-third]

Pernă Versa Tropic[/one-third]
[one-third]

Pernă Versa Jungle[/one-third]

 

[one-third-first]

Pernă Sass&Belle Dreams

[/one-third-first]
[one-third]

Pernă Sass&Belle Awesome

[/one-third]
[one-third]

Pernă Butter Kings Joy

[/one-third]

 

[one-third-first]

Pernă Star Wars – Darth Vader

[/one-third-first]
[one-third]

Pernă Star Wars – R2D2[/one-third]
[one-third]

Pernă Star Wars – BB8[/one-third]

 

[one-third-first]

Pernă Chic Flowers[/one-third-first]
[one-third]

Pernă Feather[/one-third]
[one-third]

Pernă Roses[/one-third]

 

[one-third-first]

Pernă Hang out spot[/one-third-first]
[one-third]

Pernă Bloomingville[/one-third]
[one-third]

Pernă Colorful – La Forma[/one-third]

 

Eu îți mulțumesc pentru vizită!

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day!

Citește și:


Posted

in

by

Tags: