Pictorialul de duminică

Acum ceva vreme am primit de la prietena mea, Elena, o rochiță de culoare roz prăfuit spre nude (sau invers 🙂), din triplu voal, cu buzunare, croită chiar de ea, perfectă pentru zilele toride de vară. Scormonind prin garderobă am regăsit-o și dacă tot am reușit să ajung la piscină de vreo câteva ori și să mai prind puțină culoare, m-am gândit să o scot la plimbare, ca să-mi evidențiez bronzul.

Este o rochiță absolut superbă și am ales să o port duminică cu o geantă tote gri cu inserții metalice care să se potrivească cu pantofii și care să mă ajute să copiez una-două poziții din research-ul de “dress poses” de pe Pinterest 😄.

Înarmată și cu un fotograf iscusit și răbdător (my husband, that is), am facut un mini photo shooting în parc, spun eu, reușit. A fost fun și relaxant, mai ales că am fost însoțiți și de un cuplu de prieteni. Partea cea mai grea a fost să aleg pozele pentru blog, dar iată că dupa două zile de analize și o noapte bine dormită am izbândit!

Mai jos vedeți ce-a ieșit! What do you think? Yay or nay? 😏

Geanta este de la New Look, am găsit-o aici și vă spun sincer că arată mult mai bine în realitate decât în pozele de prezentare de pe site.

Am văzut că momentan nu mai face parte din oferta lor, dar dacă v-a plăcut și o vedeți în alt magazin online, nu ezitați să o cumpărați. Raportul calitate-preț este excelent!

Eu iți mulțumesc pentru vizită și te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day! 

Citește și:

 


Posted

in

by

Tags: