Pictorialul de aprilie

Hey, hey, hey! Long time no see! 😋

Tare aș vrea să reușesc să postez mai multe articole pe site dar, din păcate, timpul nu-mi permite. Job-ul și activitățile de după program mă epuizează, încât ajung acasă câteodată seara târziu și pic lată. Domnițelor de peste 30 de ani, cred că mă înțelegeți perfect. 😆 Ieșiri după ora 22:00?! Filme după ora 22:00?! No, thank you! Avem nevoie de somnul de 8 ore de frumusețe! 😂

Well, de azi mi-am propus să postez măcar un articol pe săptămână, că doar s-a inventat (de mult… ce-i drept) și aplicația de WordPress pentru telefon și mi-am dat eu seama așa într-o seară că e super ușor de folosit. Se pot insera chiar și poze! Uau! 😄 Eh, așa-i cu începătorii.

Pentru articolul de săptămână aceasta, m-am gândit să vă arăt pozele făcute în Parcul Cancicov, din Bacău, de acum vreo 2 săptămâni. Dacă mă urmăriți și pe Instagram, știți că am postat și acolo câteva.

Pentru ieșirea din ziua respectivă, am ales să pantalonii mei negri chino New Look, care cred că vor deveni uniforma mea în următoarea perioadă, așa cum blugii negri skinny deveniseră astă iarnă. O bluziță galben muștar, de la Stardivarius, și noua mea pereche de încălțăminte Adidas Advantage Clean. Accesoriile au rămas pe mine de vineri dimineață, când mă pregăteam să plec la serviciu. Un set minunat și simplu din argint, cu pietricele albastre, preferatul meu din ultima perioadă.

Încălțămintea am luat-o de pe eMag. Căutăm o pereche albă sau crem, de vară, cu talpă dreaptă, la un preț accesibil. Și cum eMag-ul știe întotdeauna ce-mi doresc, mi i-a pus în cale. 😅


Adidas Advantage Clean QT W, femei, maro deschis


 


Eu vă mulţumesc pentru vizită și vă doresc o zi mi-nu-na-tă, cu mult soare și voie bună! 😊
Și nu uitați: pentru mai multe selecţii de haine şi încălţăminte din magazinele online, mă găsiţi şi pe Facebook sau Instagram.

✌ & ❤,
Laura


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply