Pictorialul de iarnă

Iarna nu prea postez pe Instagram. Frigul mă ţine mai mult în casă. Pun câteva poze cu pisica şi vreo 2 cu bradul de Crăciun. Nu prea am chef de pozat. Se întunecă mai repede, soarele apare mai răruţ şi singura haină pe care o prefer e geaca lungă de puf, cu glugă. ☺

M-am ambiţionat totuşi şi am ieşit într-un weekend cu fotograful meu 🙄 în orăşelul meu, Bacău, să facem câteva poze. Nu ne-am ales chiar perioada cea mai bună din iarnă, dar mă trezisem bine dispusă şi cu chef de plimbare.

Acum când stau şi mă uit la poze, mă gândesc ce-o fi fost în capul meu de-am ieşit tocmai în perioada în care se strangea zăpada în moviliţe cam pe toate drumurile. N-am putut să le evit, aşa că vor apărea şi ele în câteva poze. 😅

Despre ţinută ce pot să vă zic. I like to keep it simple. Modelul paltonului este identic cu cel din postarea de aici. Da, mi-a plăcut atât de mult cel roz, încât mi-am luat şi pe mov 💜.

Cizmele sunt de pe answear.ro. Le găsiţi aici.

Iar pe fotograf aici.

Cam atât pe ziua de azi! Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura 


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *