Placa de îndreptat părul

Placa de îndreptat părul este o comoară pentru majoritatea femeilor. Folosirea ei a devenit cea mai simplă şi rapidă metodă de a-ţi schimba look-ul într-unul de salon. Chiar dacă eşti la prima achiziţie, sau cea veche pur şi simplu nu mai face faţă, pentru alegerea acesteia ar trebui să ai în vedere următorii factori:

  • în primul rând, ar fi indicat să-ţi cumperi un produs de calitate. Placa de îndreptat părul este formată din două plăci, cele mai bune fiind făcute din ceramică, turmalină sau titan. Aceste materiale nu îţi deteriorează părul şi îţi permit obţinerea unui păr drept şi strălucitor, fără a-l arde sau rupe. Întradevăr, vei scoate din buzunar mai mulţi bani, dar aminteşte-ţi mereu că sănătatea şi frumuseţea părului tău depind şi de calitatea plăcii.
  • şi dimensiunile celor două plăci au o mare contribuţie la aspectul întins şi mătăsos, de aceea, înainte de achiziţionare, aruncă o privire şi în următorul tabel:

New Bitmap Image (2)

  • alege o placă căreia îi poţi seta gradele. Căldura trebuie selectată în funcţie de tipul şi textura părului. Flatironadviser.com ne sfătuieşte astfel: pentru părul subţire şi fragil, temperatura nu ar trebui să depaşească 180 de grade, părul normal poate fi supus la temperaturi între 180 şi 190 de grade, iar cel aspru si gros rezistă şi până la 210 grade.
  • dacă vrei să o foloseşti mai des, gândeşte-te şi la greutatea ei. Alege un model ergonomic, din categoria uşoară, pentru a nu-ţi obosi prea repede braţele.

Acestea fiind spuse, îţi prezint mai jos 3 modele de plăci de calitate, pe care le găseşti în magazinele online din România:

  • BaByliss PRO 2091E 28mm Ceramica-Titan – 319 lei – va îndrepta până şi cel mai rebel şi dificil păr în doar câteva minute. Creează o coafură perfectă şi netedă, suprafaţa părului rămânând intactă.
  • Braun ESW Satin-Hair – 296,29 lei – îţi va oferi un look fin şi lucios cu o protecţie excelentă a părului.
  • Remington Keratin Therapy Pro S8590 – 249,90 lei – senzorul exclusiv de protecţie termică încorporat în placa superioară detectează continuu nivelurile de umezeală din păr şi optimizează temperatura pentru a proteja părul de degradare.

Sper că aceste sfaturi ţi-au fost utile şi vei reuşi să-ţi găseşti placa perfectă!

Foarte important! Nu folosi placa în exces pentru că te poţi trezi cu un păr distrus, iar înainte de utilizare foloseşte neapărat produse de protecţie împotriva căldurii.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

One response to “Placa de îndreptat părul”

  1. Slana Shuncishor Avatar

    Placa placa … ce mai placa … HEI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *