Poșeta Nobo – achiziția săptămânii

Hello, ladies! 😊

Săptămâna trecută am dat o tură prin magazinele online, căutând o poșetă gri închis, pe care s-o pot purta și la muncă și în timpul liber. Care să se potrivească și cu pantofii cu toc și cu încălțămintea sport. Și cel mai important: să fie accesibilă la preț. Dacă o fi și la reducere… Yuhuu, și mai bine!

N-am vrut prea multe, nu? 😌 După o jumătate de zi în care am stat numai cu ochii in monitor, în care m-am răzgândit de nu știu câte ori (baaagă poșeta în coș! scoate poșeta din coș! – and so on, and so on) m-am hotărât, într-un final fericit, să-mi comand poșeta gri Nobo de pe Answear:

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]

Am plasat comanda joi, pe 03.08 și coletul a ajuns luni, pe 07.08. Poșeta e de dimensiune medie și are partea de jos întărită. A venit împreună cu o husă și cu o curea atașabilă, deci se poate purta și în mână și pe umăr. Ce mi s-a părut drăguț a fost că am primit în colet și un mic cadouaș: o mostră de parfum de la Oriflame: My Naked Truth. Thanks, guys! ☺

În momentul în care am deschis coletul și am văzut geanta, primul meu instinct a fost să o returnez, deoarece culoarea nu era cea din pozele de pe site. Dar până la urmă am renunțat la această idee și am păstrat-o… am analizat-o mai îndeaproape și am ajuns la concluzia că îmi place mai mult așa:

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]

 

Cum ieri a fost sărbătoare și nu am lucrat, m-am gândit să profit de această zi liberă și să ies prin oraș, la o plimbare, cu gentuța mea cea nouă.

Ce-am ales să port: bluziță gri de la Takko, pantaloni de la Orsay și o pereche de pantofi pe care i-am cumpărat la o super reducere, de la un târg de îmbrăcăminte și încălțăminte, din Bacău.

Acesta a fost achiziția săptămânii! Dacă și vouă v-a plăcut geanta, la fel de mult ca și mie, încă o mai puteți cumpăra de aici!

 

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]

[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]

Eu îți mulțumesc pentru vizită!

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day!

Citește și:


Posted

in

by

Tags: