Pulovere ideale, de iarnă, sub 100 de lei

Hello, ladies! 😊 Încep prin a vă ura un An Nou minunat, plin de realizări, bucurii și care să vă aducă împlinirea tuturor dorințelor! La cât mai multe reduceri și cumpărături inspirate în 2018!

După atâtea mese copioase, vizite si petreceri de sărbători care au fost întâmpinate în ținute elegante, a sosit timpul să ne relaxăm și să ne întoarcem la… am vrut să scriu inițial pijamalele de zi cu zi, pentru că asta dorește cu adevărat suflețelul meu, și presupun că și al multora dintre voi ☺, dar mai trebuie să și socializăm la job sau la o cafea, așa că, ținănd cont că suntem în mijlocul iernii ne vom întoarce la… pulovere! Pulovere pufoase și lejere, pe care le putem purta în orice moment al zilei și în care să ne simțim super confortabil.

Chiar dacă luna trecută a fost luna cadourilor și s-au cheltuit mai mulți bănuți ca de-obicei, sigur vom mai găsi câteva resurse cu care să facem puțin shopping și acum, la început de an. Nu ne putem abține și trebuie să ne cumpărăm și cel de-al treilea pulover pe care am pus ochii între Crăciun și Anul Nou, nu-i așa? 😉

Pentru că nu doresc nimănui să cheltuie o avere pe puloverele de iarnă, v-am pregătit mai jos căteva modele de pulovere sub 100 de lei, pe care le-am găsit în magazinele mele online preferate. Dacă vă plac, dați click pe poze să vedeți cât costă și de unde se pot cumpăra.


Only – Pulover Cyclei


Mango – Pulover cu model în dungi


Topshop – Vestă cu guler înalt


Noria – Pulover negru pufos


eOutlet – Pulover crem


Pretty Girl – Pulover gri închis cu steluțe


Jacqueline de Yong – Pulover mov cu guler înalt și dantelă


Brave Soul – Pulover negru cu aplicații


Eu vă mulțumesc pentru vizită și vă invit să vă înscrieți la Newsletter, sau să mă urmăriți pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura

featured image: https://gratisography.com/


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *