Pulovere lejere, din tricot fin

Hey, ladies! În primul rând vreau să vă urez La Multi Ani! și să aveți un An Nou plin realizări personale și profesionale, multă sănătate, fericire și să vi se îndeplinească toate dorințele! 😘

În al doilea rând, nu știu voi cum sunteți, dar eu în toiul iernii simt mai des nevoia să îmi împrospătez garderoba. Se întunecă devreme, gerul mă ține mai mult prin casă și uite așa mă trezesc în fața televizorului, la câte-un serial sau cu telefonul în mână trecând dintr-un magazin online în altul. Sau chiar făcându-le pe amândouă deodată. 😋 Rareori mă vei prinde iarna prin magazinele fizice, poate doar căutând vreun model anume de pantaloni.

E ianuarie, mă resimt binișor după Sărbători și fizic dar și la buzunare și mi-am promis în noaptea dintre ani că voi fi mai chibzuită cu banii. Ha! Good one! Orice minune ține trei zile, așa că m-am întors în magazine cu forțe proaspete și cu chef de adăugat produse în lista de favorite.

Pentru articolul de azi, m-am gândit să caut câteva modele de pulovere din tricot fin. “De ce?”, you might ask. Pentru că mi se par cele mai super, extra, mega versatile tipuri de îmbrăcăminte pentru iarnă. Cu un strop de creativitate le putem combina cu absolut orice altă piesă din garderobă.

De exemplu, la birou, un pulover din tricot fin merge foarte bine cu un sacou. Alege un pulover tricotat fin băgat într-o fustă și marchează-ți talia cu o curea. Sau poartă sub pulover o cămașă și lasă gulerul și manșetele să iasă afară.

Tricoul sub pulover, vizibil în partea de jos, va arăta interesant. Puloverul cu pantaloni de piele, cu fustă cloș… Mai spuneți voi dacă vă mai vine câte o idee!

Dacă ești în căutare de pulovere lejere, din tricot fin, ți-am pregătit mai jos 8 modele pe care le-am găsit în magazinele online din țară.

Pulover Medicine

Pulover Funky Budhha

Pulover Mango

Pulover Mango

Pulover Trendyol

Pulover Top Secret

Pulover Top Secret

Pulover Mila

Cam atât pe ziua de azi! Eu vă invit să vă înscrieți la Newsletter, sau să mă urmăriți pe Facebook și pe Instagram.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura

featured image: fashionjackson.com


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *