Rochii tip sacou, fără mâneci

Ola, chicas! 🤗

Am revenit, dar nu în forţă, ci mai degrabă cu viteza melcului, după perioada aceasta nebună în care am vânat pe site-uri doar oferte la măşti şi dezinfectate şi am absorbit toate informaţiile folositoare şi nefolositoare cu privire la modalităţile de prevenţie care ţin de vremurile acestea ciudate şi de restrişte.

M-am trezit pe la începutul lunii iunie “scoasă” din casă pe o căldură apărută brusc, despre care nu m-a anunţat nimeni 😆 şi cu un semi switch de garderobă făcut. Pentru că, în “peroada” asta de urgență/alertă/semialertă/relexare/cvasirelaxare/relaxarewannabe și work from home cele mai bune prietene mi-au fost pijamalele.

Mulțumesc, pe aceasta cale mamelor mele pentru rezerva de pijamale acumulată în timp! Chiar mi-au fost de folos. 😄

Dar, să revenim. Știu că multe v-ați săturat să faceți cumpărături online și vă era dor să mergeți prin magazine șă puneți mâna pe o hăinuță sau să probați o pereche de pantofi. Și mie. Recunosc că am fost de vreo 2 ori prin mall și am probat diverse, dar cu masca pe figură și cu apa curgând de pe mine valuri, valuri parcă nu mai există aceeași plăcere ca înainte.

Așa că m-am întors din nou la pasiunea mea, shopping-ul online. Azi m-am hotărât să deschid listuța cu un tip de rochie care îmi place foarte mult: rochia tip sacou, fără mâneci.

Rochia tip sacou este o piesă statement, astfel că nu are nevoie de accesorii extravagante. Un lănțisor simplu și o pereche de cercei fini sunt de-ajuns. Poarta rochia sacou cu o pereche de încălțăminte sport și ești gata pentru orice eveniment. Poarta rochia sacou midi și la birou, pentru un look office modern, sau ca blazer peste o altă ținută lejeră.

Dacă ești în căutare de rochii tip sacou, fără mâneci, ți-am pregătit mai jos 7 modele pe care le-am găsit în magazinele online din țară.

Rochie tip sacou Mango

Rochie tip sacou Mango, fara maneci

Rochie tip sacou NA-KD

Rochie tip sacou KOTON

Rochie tip sacou KOTON

Rochie tip sacou VERO MODA

Rochie tip sacou NA-KD

Rochie tip sacou NA-KD

Cam atât pe ziua de azi! Mă poţi urmări şi pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
Laura

featured image: https://www.missguided.co.uk/

Comments

Leave a Reply