Sacoul în carouri – modele din magazinele online

Cauți un sacou în carouri? Ai ajuns unde trebuie! ☺ Ți-am pregătit mai jos o mică selecție de sacouri în carouri pe care le poți găsi în magazinele online. Dacă și ție îți plac, dă click pe poze să vezi cât costă și de unde poți să le cumperi.


Sacou în carouri cu design petrecut – Zee Lane


Sacou în carouri din colecția Mango


Sacou Answear – FEMIFESTO


Sacou în carouri b.young


Sacou în carouri LaDonna


Sacou în carouri Zee Lane


Sacou în carouri Mango


Sacou în carouri Moze


Sacou în carouri Lenitif

 


Deși cuvântul carouri mă duce cu gândul la ținutele de toamnă, eu zic că modelul se poate integra cu ușurință și în vestimentația de primăvară, pe pantaloni, cămăși, sacouri. Nu sunt o mare fană pantaloni cu print-uri și design-uri funky, dar când vine vorba de sacouri îmi cam fug ochii către cele cu model, deși creierul meu a fost setat, odată intrat în câmpul muncii, să le aleagă în final doar pe cele uni.

M-am hotărât să caut în magazinele online sacouri în carouri, din simplul motiv că Instagram-ul e plin de blogger-ițe și utilizatoare care l-au integrat într-o mulțime de ținute care mai de care mai interesante, care au reușit să mi-l întipărească foarte adânc în minte.

Și cum îmi place să mă chinui singurică 😌, am mai aruncat un ochi și pe Pinterest, căutând și alte idei de ținute, diferite de cele găsite de pe Instagram. Nu zic că este greu de alcătuit un outfit cu un sacou în carouri, mai ales pe alb negru sau gri, dar ceva inspirație în plus nu strică:


[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


[one-half-first][/one-half-first]
[one-half][/one-half]


Ce este foarte evident: sacoul în carouri în combinația de alb/negru/gri merge de minune cu o pereche de blugi. În plus, ținuta va fi la fel de chic, indiferent de modelul de încălțăminte pe care îl alegi: o pereche de pantofi cu toc stiletto sau o pereche de botine, sau de ce nu o pereche de încălțăminte sport dacă alegi varianta de sacou în carouri oversized.

Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura


featured image: https://fashionjackson.com


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply