Sit less!

În prezent, mai rar găseşti un job care să nu te ţină la birou cel puţin 8 ore pe zi. Din păcate, lipsa activităţii fizice, dieta şi stilul de viaţă dezechilibrat au devenit componentele vieţii multora dintre noi. Mişcarea este foarte importantă şi ar trebui să facă parte din rutina zilnică a fiecăruia, aşa că rezervă-ţi pentru ea 30-50 de minute pe zi, de câte 2-3 ori pe săptămâna şi descoperă-i beneficiile.

a7866d2ebeaccbdc_running-cover.xxxlargePoţi începe cu o alergare în parc sau cu practicarea excerciţiilor acasă şi vei observa îmbunătăţiri din prima săptămână: te vei destresa, vei dormi mai bine şi vei avea o stare de spirit de invidiat. Iar dacă  timpul îti permite, frecventează o sală de fitness/aerobic. Desigur, programele sunt diverse, iar dacă nu eşti sigură care din ele ţi s-ar potrivi, poţi apela la un instructor autorizat care să-ţi recomande cele mai adecvate tipuri de excerciţii pentru tine. Combină activitatea fizică cu o alimentaţie potrivită iar după o lună-două vei avea rezultate excelente: o musculatură mai definită şi câteva kilograme în minus.

Foarte important, deloc de neglijat, este şi echipamentul care trebuie să fie confortabil şi să-ţi ofere libertatea de mişcare de care ai nevoie. Pe lânga tricou, pantaloni de trening sau colanţi îti trebuie obligatoriu o bustieră, care să te avantajeze şi să ofere o susţinere corespunzătoare. Optează pentru materiale sintetice, care absorb transpiraţia, dar o şi evaporă, şi astfel îmbrăcămintea nu va ramâne udă. Încalţămintea trebuie să fie uşoară, să-ţi susţina glezna, talpa să fie flexibilă şi antiderapantă pentru mişcările ample. Indicat ar fi să-ţi achiziţionezi produse de calitate, chiar daca dai un banuţ în plus. Rezista mai mult şi se întreţin mai uşor. Am studiat puţin oferta online de echipamente sportive şi mi-au atras atenţia următoarele produse:

main-1000 (1)

Adidas_Performance_Climacool_Fresh_2_0_B26581_1_1430149088

555082-012

Maieu_Adidas_Performance_SC_S21215_1_1435592828

set-3-piese-hot-shapers

Bustiera_Nike_Pro_Classic_643116_407_1_1435324034

Nu uita că orice fel de mişcare este eficientă şi în beneficiul sănătăţii, iar practicată zilnic îţi poate îmbunătăţii semnificativ calitatea vieţii.

Spor la treabă! 😀


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply