Summer Scents

Una din achizițiile mele preferate în materie de parfumuri este Insolence de la Guerlain. L-am simțit pe o domnișoară, la una din nunțile la care am fost invitată toamna trecută și m-am îndragostit pe loc de el. N-am mai stat deloc pe gânduri și l-am comandat chiar în acea seară, de pe eMag.  Curierul a bătut la usă chiar de ziua mea, așa că bucuria a fost enormă ☺

eau de parfum

Îmi plac foarte mult parfumurile puternice, care persistă, ca și Insolence, perfect pentru sezonul toamnă-iarnă. Dacă îți plac notele pudrate sau puternice de violete, lemn de santal sau mosc cu siguranță te vei îndrăgosti de el. Iar dacă ești fana gamei de make-up Meteorites de la Guerlain, acesta este parfumul perfect pentru tine. Eu folosesc perlele iluminatoare, pe care pur și simplu le ador și care fac pereche perfectă cu parfumul.

Acum că se apropie cu pași repezi și vara și am început timid să-mi scot bluzițele de sezon m-am gândit să-mi împrospătez și colecția de parfumuri. M-am plimbat prin magazinele online și am căutat parfumuri fresh, îmbinate cu note de violetă și note exotice de mosc și m-am oprit la cele 5 de mai jos.


Încă nu știu pe care să-l achiziționez, mai ales că Womanity și Chloe Roses De Chloe vor fi “blind buy”. Nu le-am testat niciodată și nici nu le-am simțit pe nimeni. Review-urile lor de pe mai multe site-uri m-au făcut să le adaug în listă.


shewood 2

armani-acqua-di-gioia

 

thmug

apa-de-toaleta-i-love-love-100-ml-pentru-femei_355_2

chloe

Eu iți mulțumesc pentru vizită și te invit să mă urmărești și pe Facebook☺

Citește și:


Posted

in

by

Comments

4 responses to “Summer Scents”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *