Topuri sport pentru antrenamentele de la sală

Hello, ladies! 🤗 Nu știu dacă ați realizat, dar am trecut deja de mijlocul lunii octombrie. Oare ce vine cu pași repejori? Well… Revelionul. Și nu, nu vreau să vă sperii… Și nu, nu e prea devreme să ne gândim la el, mai ales dacă siluetele au suferit câteva modificări în ultima perioadă. Știți și voi cât de ușor se lipesc kilogramele de colo-colo și cât de greu este să scăpăm de ele prin dietă și sport. Nu e cazul să ne panicăm, mai avem două luni jumătate la dispoziție până la noaptea mult așteptată, timp berechet în care să punem în aplicare și să ducem la bun sfârșit planul de slăbire/tonifiere/modelare.

Primul lucru pe care-l faci când iei decizia de a merge la sală este să-ți pregătești echipamentul. Ce e drept, când ne alegem hainele pentru sală nu ne gândim la ce e în tendițe, dar alegerea și achiziționarea acestora reprezintă câteodată cea mai bună motivare. V-am prezentat într-un articol, la începutul lunii septembrie, 10 perechi de încălțăminte sport. Am vrut să continui în aceeași săptămână și cu recomandările de topuri sport, dar am fost absorbită de colecțiile și tendințele de toamnă și m-am trezit prin magazine uitându-mă după cardigane, pulovere și trenciuri 😊 și am neglijat această categorie.

Dar acum le-a venit și rândul lor! Așa că, găsești mai jos 10 modele de topuri sport care mi-au plăcut, din magazinele online. Alege dintre maieuri, topuri cu mânecă scurtă, sau dacă preferi echipamentul mai larg, alege un maieu adânc rascroit în lateral, peste o bustieră, neapărat cu elastic în partea de jos, ca să nu trezești cu suprize când execuți exercițiile.

Dând click pe pozele produselor, vei vedea cât costă și de unde poți să le cumperi online. Spor la shopping!


[one-half-first]

Top sport roz Desigual cu model[/one-half-first]
[one-half]

Top sport Nike cu imprimeu[/one-half]


[one-half-first]

Top sport Only Play[/one-half-first]
[one-half]

Top sport roz Adidas[/one-half]


[one-half-first]

Top sport vișiniu Nike[/one-half-first]
[one-half]

Top sport negru Puma[/one-half]


[one-half-first]

Top sport Reebok[/one-half-first]
[one-half]

Top sport Outhorn[/one-half]


Eu îți mulțumesc pentru vizită!

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day! 

Te-ar putea interesa și:


Posted

in

by

Tags: