Pentru fanele Game of Thrones, check this out!

Hello, ladies! Yes, the 3 of you reading my blog! 😆 V-ați pregătit pentru episodul 4 din Game of Thrones?

Eu una, da! Abia aștept să ajung acasă de la job, să mă pun comod pe canapea și să dau drumul la episodul 4 din GOT. Totul e pregătit, ca în fiecare zi de luni de când a început serialul: popcorn – ✔bifat, cerveza la rece – ✔bifat , putere mentală ca să trec mai ușor peste momentele șocante – ✔bifat!

Odată cu începutul sezonului 7, am hotarât că ar fi drăguț să mă mai răsfăț, din când în când, cu câte un item legat de personajele din serial. În timp ce căutam în magazinele online tricouri pe care să le porți într-o zi de Casual Friday, am dat peste tricoul perfect care să-mi completeze lista de pregătiri de mai sus: Tricou negru de damă ZOOT Original The only snow I like, pe care îl găsiți aici. So, tricou Jon Snow – ✔bifat!

Tricoul este confecționat din 100% bumbac organic, are decolteul rotund și se găsește în mărimi de la XS la XL. Eu am vrut să mi-l comand de acum două săptămâni, dar mărimea mea nu mai era pe stoc. Am lăsat adresa de email și în maxim o saptamană am primit un mesaj de la ZOOT în care eram anunțată că a revenit. L-am comandat joi, pe 27.07, și l-am primit luni, pe 31.07, frumos aranjat într-o pungă de hârtie, ambalată într-o pungă de plastic.

Un asemena tricou n-avea cum să rămână ascuns de ochii lumii, așa că l-am scos și pe el în oraș la un mic photoshoot. Vedeți mai jos ce-a ieșit!

Nu vă lăsați înșelate de aspectul mototolit, din poză, al pungii de hârtie sau al tricoului. Am fost mult prea entuziasmată când am intrat în posesia lui, l-am scos imediat ca să-l probez și n-am mai avut răbdare să-l aranjez frumos inapoi. 😊

[one-half-first] The plastic bag

[/one-half-first]

[one-half] The paper bag

[/one-half]

 

The T-shirt

[one-half-first]Black & white[/one-half-first]
[one-half] With Jon Snow in the Whispering Wood 😆[/one-half]

[one-half-first]With Jon Snow in the neighborhood

[/one-half-first]

[one-half]Feeling proud 😁

[/one-half]

[one-half-first]Black & white… again[/one-half-first]
[one-half] With Jon Snow in the woods… again[/one-half]

Eu iți mulțumesc pentru vizită și te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day!

Citește și:


Posted

in

by

Tags: