Tricouri albe cu logo de firmă

Am stat zilele astea şi m-am tot învârtit pe site-uri, cu gândul la nişte tricouri albe cu logo de firmă. Mi-am adus aminte de perioada, nu foarte îndepartată, în care toate fetele purtau tricourile Levi’s cu logo mare şi roşu (împânzind Instagram-ul cu ele) şi m-am gândit să caut ceva asemănător. Yup! După ce a apus moda lor, Laura s-a apucat să le caute. 😅

Când vine vorba de tricouri cu logo de firmă, se disting clar două tipuri de persoane:

1. cărora le plac uber mult şi le poartă cu maximă încredere, indiferent dacă sunt la modă sau nu! Și fără să le pese de ce zice lumea. (thumbs up 🤘)

2. și cele care strâmbă din nas când văd pe cineva îmbrăcat cu un astfel de tricou. Vazându-le mai peste tot, până la urmă cedează și-l bagă în coșul de cumpărături sau trec imuni pe lângă ele și își îndreaptă atenția tot spre cele cu pisici. 😆

Prea multe nu mai sunt de spus despre ele, așa că ți-am pregătit mai jos 9 modele de tricouri albe cu logo de firmă, din magazinele online.
Dacă îți plac, tot ce trebuie să faci este să dai click pe poze ca să vezi cât costă și de unde, mai exact, poți să le cumperi.


Cam atât pe ziua de azi! Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
Laura

Te-ar putea interesa și:

featured image: https://hellocynthia.fr/levis/


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply