Tricouri pe care să le porți într-o zi de”Casual Friday”

Pentru doamnele și domnișoarele care lucrează 8 ore în birouri… și nu numai.

E vineri dimineață și trebuie să te pregăteși să pleci la muncă. Arunci un ochi în șifonier și nu-ți mai vine să te îmbraci cu nicio cămașă. Și în plus, trebuie să te întâlnești după program cu prietenii la o terasă și n-ai chef să stai încorsetată. Să te intorci acasă pentru a-ți schimba ținuta nici nu intră în discuție. După o anumită vârstă, dacă ajungi acasă după muncă, acasă ramâi! Chiar dacă e vineri seară.

So! What to do?! What to wear?! Aerul condiționat funcționează la capacitate maximă în birou deci oricum trebuie să-ți alegi un sacou sau un cardigan, un șal sau poate chiar și-o păturică 🤣 (been there, done that) ca să nu faci țurțuri. Dacă nu lucrezi în domenii riguroase și dress code-ul îți permite să adopți ținute casual, un tricou cu un mesaj amuzant ascuns sub păturică te-ar face să-ți închei săptămâna într-un mod mai plăcut și să creezi o atmosferă mai relaxantă la serviciu.

Dacă te regăsești în ceea ce ai citit mai sus, ți-am pregătit 5 modele de tricouri cu printuri pe care le-am găsit în magazinele online, care te vor binedispune și care îi vor înveseli și pe cei din jur.

 Îți place vreun model din listă? Dă click pe poză ca să vezi cât costă și de unde poți să-l cumperi. Enjoy!

 

Tricou ZOOT Original Darker Coffee – Pentru prima oră a dimineții.

 

Tricou Jacqueline de Yong Chicago – Pentru momentul în care te roagă colegul să-i dai o mână de ajutor la un raport, cu 10 minute înainte de plecare.

Tricou NOISY MAY – Pentru momentul în care îți povestește colegul ce tip mișto și sufletist este el.

 

Tricou Jacqueline de Yong Fun – Pentru momentul în care ai realizat că ți-ai terminat treaba și poți să pleci linistită acasă.

Tricou fără mâneci ONLY – Pentru momentul în care te întâlnești cu prietenii la terasă.


 

Eu iți mulțumesc pentru vizită și te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day! 

Citește și:


Posted

in

by

Tags: