Tricouri cool pentru party-ul de vineri 😁

Vinerea viitoare trebuie să ajung la un party cu tematica “Fiecare dintre noi este un mesaj pentru lume”. Ideea a fost binevenită în rândul tuturor invitaților, întrucât ni s-a sugerat sa ne prezentăm cu un tricou sau o bluziță pe care să avem scris un mesaj pentru noi sau pentru lume. Poate fi un mesaj motivațional care să inspire. Și pe noi și pe cei din jur. Sau poate un text amuzant pentru destresare :).

Fiind o împătimită a tricourilor cu mesaje și având ceva-ceva modele în garderobă, inițial am considerat că nu este necesar să mai caut unul special pentru acest party. Daaaar, văzând forfota din jurul meu și mesajele cu care se vor prezenta unii invitați mi s-a deschis instant “apetitul” pentru shopping. 😆

So, articolul de azi este dedicat în special invitatelor la această petrecere (știu că multe dintre ele mă urmăresc 😝). Și pentru că săptămâna trecută am răscolit tot internetul și am găsit jdemii 😂 de tricouri, am făcut un “mic” wishlist care să vă ajute să faceți alegerea perfectă.

Dacă vă place vreun model, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe poză și veți ajunge în magazinul online de unde îl veți putea achiziționa. Recomandarea mea este să verificați cu atenție timpul de livrare, ca să nu vă treziți cu surprize neplăcute. Dați un telefon sau un mail la magazin, că să fiți sigure că modelul preferat va ajunge la voi în timp util.

Acestea fiind spuse, vă las aici “micul” meu wishlist.
Oh! Era să uit! Puteți intra și aici: Tricouri pe care să le porți într-o zi de”Casual Friday” pentru mai multe modele de tricouri simpatice.

Vă doresc spor la shopping și inspirație în alegerea mesajului perfect! See ya at the paaarty! 🙌


Tricou Running late is my cardio – Andreea Raicu


Tricou Smile more worry less – Andreea Raicu


Tricou Să fii cuminte – designed by Mihai Bendeac


Tricou Allergic to negativity


Tricou Stay Weird


Tricou Frumoasă 🤣


Tricou Sarcastic


Tricou No really


Tricou Attitude


Tricou Mango – Night thinker


Tricou Mango – Long live love


Tricou Mango – I speak frech fries


Tricou  Answear – No idea


Tricou Answear – You are your only limit


Tricou Espresso yourself


Tricou WTF

 


Tricou The box

 


Eu îţi mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la Newsletter, sau să mă urmăreşti pe Facebook, pentru a vedea mai multe postări cu cele mai faine piese vestimentare şi de încălţăminte, din magazinele online din ţară.

Have a lovely day!
✌ & ❤,
Laura


featured image: http://wheretoget.it


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *